Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
10°C

Știrile zilei - 11 noiembrie. Feerie la deschiderea Târgului de Crăciun, sute de sibieni la deschiderea Jumbo, stații noi în Cartierul Tineretului și Păltiniș

Știrile zilei - 11 noiembrie. Feerie la deschiderea Târgului de Crăciun, sute de sibieni la deschiderea Jumbo, stații noi în Cartierul Tineretului și Păltiniș

Cele mai importante subiecte ale zilei de astăzi:

Cel mai frumos târg de Crăciun din România este la Sibiu

Atmosferă de poveste în această seară în Piața Mare a Sibiului. Târgul de Crăciun și-a deschis oficial porțile vineri, 11 noiembrie. La ora 19 luminițele s-au aprins iar sute de oameni au fost prezenți la deschiderea evenimentului care ne aduce mai aproape atmosfera sărbătorilor de iarnă. 

Sute de sibieni la deschiderea Jumbo

Astăzi s-a deschis magazinul Jumbo, în incinta Prima Shopping Center, în apropiere de târgul Obor. Deschiderea magazinului a fost așteptată cu mare interes de sibieni, care s-au înghesuit cu sutele să vadă ofertele noului magazin, încă de la prima oră. Am selectat cinci produse ieftine și utile descoperite în magazin.

Harting construiește o nouă fabrică

Compania Harting construiește o nouă fabrică în județul Sibiu, la intrarea în orașul Agnita. Investiția este estimată la aproximativ 10 milioane de euro și va oferi 200 de locuri noi de muncă pe lângă cele 600 deja existente în zona Agnita. 

Loc de joacă spectaculos în Terezian

Reabilitarea parcului din Terezian se apropie cu pași repezi de finalizare. Copacii au fost plantați, gazonul a fost montat iar recent au început și lucrările la noul loc de joacă, ce se anunță a fi unul dintre cele mai spectaculoase și interesante din oraș. Este primul care va fi construit pe două nivele.

Micile afaceri. Enjoy Art Studio

Arta și designul grafic sunt, pentru Alexandra Stoica, mai mult decât pasiuni. Pentru ea reprezintă un stil de viață pe care tânăra îl iubește și care îi oferă împlinire. Împreună cu partenerul ei Vlad Dumitru, tânăra a reușit să creeze ceea ce se numește Enjoy Art Studio, un studio artistic și creativ care își propune să ajute firmele și micile proiecte să găsească o identitate vizuală cât mai profesionistă și mai aproape de ceea ce li se potrivește.

Tursib își sporește numărul de stații

La solicitarea a patru companii din Zona Industrială Vest, Tursib a decis să înființeze patru noi stații pe traseul autobuzului 117, ruta fiind astfel prelungită până în cartierul Tineretului. Două noi stații vor apărea și în Păltiniș, dar doar pe durata sezonului de iarnă. 

Daniel Natea - cetățean de onoare al județului

Sportivul sibian Daniel Natea este propus pentru titlul de ,,Cetățean de onoare al Județului Sibiu”. Propunerea este trecută într-o hotărâre de consiliu județean care urmează a fi votată de consilieri în ședința de joi, 24  noiembrie. Inițiativa a fost luată de antrenorul Ionel Chioveanu care a depus o notă de prezentare în care vorbește despre performanțele judocanului.

Doi polițiști plătesc cu funcția pentru furtul mașinii

Inspectoratul de Poliție al Județului Sibiu anunță că în urma finalizării anchetei în cazul mașinii de poliție furată din fața sediului, doi polițiști au fost dați afară din sistem. Mașina a fost furată în 21 octombrie iar autorul furtului s-a pretins apoi polițist și a oprit alți șoferi în trafic. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus