Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
9°C

Știrile zilei - 30 noiembrie. Poluare amplă pe malul Cibinului, 500 de porții de cârnați cu iahnie-gratuit, se deschide patinoarul din Cisnădie

Știrile zilei - 30 noiembrie. Poluare amplă pe malul Cibinului, 500 de porții de cârnați cu iahnie-gratuit, se deschide patinoarul din Cisnădie

Cele mai importante subiecte ale zilei de astăzi:

Poluare amplă pe malul Cibinului

Inspectorii Gărzii de Mediu Sibiu au efectuat săptămâna trecută două controale pe malurile Cibinului, în zona localității Orlat, unde a descoperit o amplă zonă afectată de poluare. Au fost descoperite deșeuri pe aproape 5.000 de metri pătrați.

Locurile private nu mai sunt sigure în Sibiu

Pentru a doua oară în decurs de câteva luni, un sibian care și-a cumpărat loc de parcare privat în ansamblul în care locuiește descoperă că, de fapt, nu-l poate folosi: este ocupat de mașinile altora. Sibianul a descoperit și cum nicio instituție nu poate interveni în timp util pentru a-l ajuta să dispună de spațiul al cărui proprietar este.

Ultimele pregătiri înainte de inaugurarea stadionului

Se fac ultimele pregătiri în zona Stadionului Municipial Sibiu înaintea inaugurarii acestuia. Potrivit Primăriei Sibiu, miercuri seară se finalizează asfaltarea de pe Aleea Eminescu. Alee care se va deveni pietonală prin montarea de piloni la intrarea dinspre Hotel Parc și strada Titu Maiorescu.

500 de porții de cârnați cu iahnie, gratuit

În cinstea Zilei Naționale a României, un lanț local de magazine alimentare a decis să ofere gratuit 500 de porții de mâncare tradițională. Inițiativa aparține lanțului local de magazine Bâtrânu Sas. Iar oferta este valabilă doar în cursul zilei de 1 decembrie, până la ora 14:00. 

Două femei ridicate de jandarmi în timpul slujbei

Jandarmii au ridicat două femei de pe scările Catedralei Mitropolitane din Sibiu, marţi seara, în timpul slujbei dedicate sfântului ierarh Andrei Şaguna. Femeile au fost transportate la Spitalul de Psihiatrie "Dr. Gheorghe Preda", după ce au venit la biserică cu două icoane şi au strigat şi către credincioşi şi către forţele de ordine prezente.

Se deschide patinoarul din Cisnădie

Mâine, 1 decembrie, începând cu orele 14.30, se deschide patinoarul de la Cisnădie, singurul patinoar acoperit din județul Sibiu. Taxa de intrare va fi de 10 lei/oră pentru copii şi 15 lei/oră pentru adulţi, iar închirierea patinelor se face pe baza cărţii de identitate, preţul fiind de 5 lei/oră, anunță reprezentanții primăriei.

Parcul Tilișca, gata în primăvară

Lucrările de modernizare a străzii Preot Bacca, pe tronsonul dintre str. Islazului și str. Săcel, se apropie de finalizare, acestea făcând parte din proiectul de amenajare a noului parc din zona Tilișca. Această stradă va asigura legătura pietonală și rutieră cu viitorul parc. 

CSU renunță la Miguel Angel Hoyo

CSU Sibiu se desparte de antrenorul cu care a început actuala ediție de campionat, Miguel Angel Hoyo. Echipa va fi condusă, interimar, de cei trei secunzi.

A murit Davide Rebellin

Ciclistul italian Davide Rebellin, câştigător al Turului Sibiului în 2013, a încetat din viaţă miercuri, după ce a fost lovit de un camion în timp ce se antrena

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 783

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus