Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
13°C

Accident cu 4 mașini la ieșirea de pe autostradă, la Săliște. 6 persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, 3 au fost duse la spital

Accident cu 4 mașini la ieșirea de pe autostradă, la Săliște. 6 persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, 3 au fost duse la spital

După accidentul grav de azi noapte, din zona Dedeman, un alt accident s-a produs marți în jurul prânzului, la ieșirea de pe autostrada A1, la Săliște, la intersecția dintre DN 1, DC 67, și breteaua de coborâre de pe autostradă. Un șofer nu a dat prioritate, iar în urma accidentului șase persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, trei find transportate la spital. Traficul se desfășoară îngreunat.

Din primele cercetări efectuate de polițiști, șoferul unui autoturism care circula dinspre bretea spre DC 67 a pătruns în drumul național fără să acorde prioritate și a intrat în coliziune cu un autoturism condus dinspre Alba spre Sibiu.

În urma impactului, autoturismul condus dinspre bretea a fost proiectat într-un alt autoturism al cărui conducător auto staționa pe DC 67 așteptând să pătrundă în drumul național, acest auto fiind la rândul său proiectat în altă mașină aflată în spate, transmite Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Polițiștii rutieri efectuează cercetări în vederea stabilirii circumstanțelor exacte în care s-a produs accidentul.

La locul accidentului au intervenit salvatorii de la ISU și Ambulanța Sibiu. Echipajele medicale au acordat îngrijiri medicale pentru șase persoane. Echipajele SMURD au transportat la UPU Sibiu doi bărbați de 47, respectiv 56 de ani, conștienți, cu contuzie abdominală si traumatism cranio-facial, iar Ambulanța a transportat la spital un bărbat de 44 de ani care a suferit un traumatism toracic și traumatisme de coloana  cervicală.

foto ISU Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Jiji Berbecali

Acum 1 an

E multe ovine cu carnet prin zona aceea si nu numai !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus