Sâmbătă,
20.04.2024
Ceata
Acum
5°C

Cei patru bărbați acuzați de răpirea fetei de 14 ani au fost prinși de polițiști. Luminița nu a fost încă găsită

Cei patru bărbați acuzați de răpirea fetei de 14 ani au fost prinși de polițiști. Luminița nu a fost încă găsită

Cele patru persoane acuzate de răpirea fetei de 14 ani din Tălmaciu au fost prinse de polițiștii sibieni, anunță Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu. Este vorba despre patru bărbați, cu vârste cuprinse între 20 și 40 de ani, domiciliați în orașul Avrig, respectiv localitatea Mârșa. Minora nu a fost încă găsită.

„Vă informăm că cele patru persoane se află, în prezent, în custodia polițiștilor din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Sibiu și sunt audiate cu privire la aspectele de interes în scopul depistării minorei,” transmite sursa citată.

Citește și Fata răpită din Tălmaciu a fost găsită în județul Brașov

În căutare au fost implicați polițiști din toate departamentele Poliției Sibiu. Cei patru suspecți au fost ridicați de la domiciliu, din localitatea Mârșa, în urma anchetei desfășurate de polițiștii criminaliști.

Polițiștii sibieni continuă cercetările sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, în cadrul unui dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, violare de domiciliu, respectiv lovire sau alte violențe.

O fată în vârstă de 14 ani ar fi fost luată cu foța de patru bărbați mascați și ar fi fost obligată să urce într-un autoturism, anunță luni dimineața reprezentanții IPJ Sibiu. Potrivit polițiștilor, suspect este un bărbat de 23 de ani, care conduce un autoturism BMW de culoare gri.

„La data de 9 ianuarie a.c., în jurul orei 03.55, dispeceratul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu a fost sesizat prin apelul unic de urgență 112, cu privire la dispariția unei minore, CAROLEA LUMINIȚA, în vârstă de 14 ani,” anunță Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Din cercetările polițiștilor, în 9 ianuarie, în jurul orei 03.30, în timp ce se afla la domiciliul său din orașul Tălmaciu, județul Sibiu, minora ar fi fost luată cu forța de către patru persoane de sex masculin, mascate, și ar fi fost obligată să urce într-un autoturism, al cărui conducător auto s-a deplasat într-o direcție necunoscută. 

Astfel, s-a declanșat mecanismul „Alertă răpire copil”, constituindu-se celulă de criză.

Au fost declanșate ample căutări, mai multe echipaje din județ efectuând în prezent verificări în vederea depistării minorei.

Semnalmente: înălțime 162 cm, 65 kg, ochi albaștri, păr șaten, fir drept, lung, ten deschis.

La momentul dispariției, minora purta o bluză de culoare vișiniu cu paiete auri, pantaloni tip leggings de culoare vișiniu. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

3 comentarii

Canaris

Acum 1 an

Ce suspans...mai ceva ca in fime .....Sa o caute la soacra sa acasa.....
Raspunde

Canaris

Acum 1 an

Acolo era..... Nunta i gata!
Raspunde

14 ani, moarte subita piatra neamt

Acum 1 an

teatru ieftin, actorie ! dar de volibalista de 14 ani de la piatra neamt... aaa, ati venit cu fake-ul asta pt acoperire ! nu scapati, javrelor !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus