Vineri,
24.03.2023
Cer Senin
Acum
17°C

Imagini faine cu deszăpezirea de pe Transfăgărășan, până la Bâlea Cascadă. Zăpada are peste 1 metru jumătate și ninge în continuare

Imagini faine cu deszăpezirea de pe Transfăgărășan, până la Bâlea Cascadă. Zăpada are peste 1 metru jumătate și ninge în continuare

O autofreză și trei utilaje cu lamă și răspânditor au lucrat luni între Cârțișoara și Bâlea Cascadă pentru îndepărtarea zăpezii de pe carosabil, anunță reprezentanții DRDP Brașov, cei care au transmis și un video cu acțiunea de deszăpezire. 

Potrivit acestora, stratul de zăpadă măsoară marți peste 1,5 metri în acestă zonă și ninge în continuare. În ultimele zile s-a depus un strat foarte mare de zăpadă, încercăm să ținem drumul practicabil pentru ca turiștii să poată ajunge sus la Bâlea Cascadă”, spune Tudor Duțu, directorul regional al DRDP Brașov. 

DRDP Brașov atrage atenția că Transfăgărășanul este închis în amonte de Bâlea Cascadă. ”Orice încercare de pătrundere în zona restricționată este extrem de periculoasă din cauza riscului de producere a avalanșelor!”

Citește și Poliţiştii verifică cum au ajuns turiștii la Cabana Capra, pe Transfăgărășanul închis. Cabana a fost lovită de o avalanșă de mari dimensiuni

 

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

2 comentarii

Faine?

Acum 1 lună

"faine"??? Acesta e limbaj de profesionisti?
Raspunde

Kukuruku

Acum 1 lună

Ce, esti anti-ardelean? Vrei sa vorbim ca la Bucale?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus