Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
8°C

Elevi acuzați că fură elemente din bicicletele City Bike. Conducerea școlii: Vă sugerez să apelați la organele competente

Elevi acuzați că fură elemente din bicicletele City Bike. Conducerea școlii: Vă sugerez să apelați la organele competente

Un bărbat a observat și filmat în cursul zilei de joi mai mulți elevi de la o școală din Sibiu pe care îi acuză că ar demonta și sustrage câteva elemente constitutive ale bicicletelor publice amplasate de primărie.

Evenimentul a avut loc la intersecția Căii Dumbrăvii cu bulevardul Mihai Viteazu, în jurul orei 13:00. Bărbatul ne-a transmis imaginile pe adresa redacției precizând că elevii practic fură manșoanele unor biciclete City Bike.

”Au sustras manșoanele de la mânerele bicicletelor. Din discuțiile avute în stația de autobuz s-ar părea că sunt elevii de la Colegiul Economic din Sibiu, de pe strada Oituz. În filmare se vede cum elevul cu scurtă roșie ia un manșon și îl dă celui cu geaca galbenă”, spune autorul filmării.

Iată cum se prezentau bicicletele la câteva secunde după plecarea copiilor:

city bike

biciclete city bike

Reporterul Turnul Sfatului a trimis imaginile respective atât oficialilor Primăriei Sibiu cât și conducerii școlii nominalizate de martor.

Directoarea colegiului este de părere că faptele s-au petrecut în afara orelor de curs și a perimetrului școlii, iar dacă într-adevăr există un furt, atunci trebuie sesizate autoritățile competente.

”În calitate de director vă precizez că elevii școlii noastre nu se află în săptămâna verde / altfel, iar din filmuleț nu rezultă exact ce se întâmplă cu bicicletele Primăriei Sibiu. În consecință, vă sugerez să apelați la organele competente și să le solicitați o anchetă, dacă există această suspiciune în ceea ce îi privește pe elevii școlii pe care o conduc. La solicitarea acestora, poate fi demarată o anchetă, mai ales că faptele s-au desfășurat în afara perimetrului unității de învățământ și la o oră ce poate însemna sfârșitul cursurilor, orele 13:00”, a declarat prof. Daniela Roșca, Colegiul Economic "George Barițiu”.

Recent reprezentanții municipalității s-au plâns public că bicicletele amplasate în cadrul proiectului Sibiu Bike City sunt victimele unor acte de vandalism sistematic. Mai multe detalii pe această temă puteți citi aici:

Primăria se plânge de acte de vandalism sistematic în Sibiu: A fost transmisă o plângere penală Poliției

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 2752

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

4 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Emil

Acum 11 luni

Hai sa nu ne mai mintim unii pe altii, toti romanii fura, de la copilul de gradinita pana la presedintele statului. Problema e ca unii sunt atat de prosti incat sunt prinsi.

Raspunde

Owi

Acum 11 luni

Dacă toți copiii din familia ta fura nu trebuie sa generalizezi, educația pe care ai primit-o o transmiți mai departe. Îmi pare rău ca tu ai fost educat sa furi!

Raspunde

Auditorul

Acum 11 luni

Ca politicienii fura nu putem face nimic decat sa .......Insa De mult nu mai conteaza votul nostru in alegerea lor.Dar sa generalizezi ca tot neamul nostru fura e jignitor si rudimentar.Asta ca sa fiu foarte politicos.Te rog eu,scrie in ziare dedicate de lucrul acesta.Sunt sigur ca nu tre'sa ti le zic.

Raspunde

Maria

Acum 11 luni

Este foarte trist ce se întâmplă printre copiii și elevii noștri. Noi familia și părinții suntem de vină! Spre rușinea majorității românilor a fost votată o lege murdară împotriva familiei!!!Acum se văd repercusiunile pentru că lipsa de educație, iar Dumnezeu a ajuns un dușman pentru foarte mulți români,copiii noștri au ajuns drogați,delicvenți,alcoolici.Statul român și Guvernul condus de Ciolacu,Gâcă, Câțu,Bucă,Falcă,Ciucă și alte creaturi diforme moral încurajează delicvența iar polițaii tineri din cauza conducătorilor securiști ai lor,milițieni care care iau bani grei de la delicvenți, tinerii polițai NU pot să își facă treaba,pentru că șefii lor protejează pe toți delivenții și nemernicii.Este trist!!! Suntem niște balcanici de plâns.Căutăm vina la toți, inclusiv la Dumnezeu, numai pe noi nu ne vedem.Mai mare rușinea că am votat pe acest Iohannis care nici măcar Sas nu este cu adevărat! Să-i fie rușine! Din cauza lui am ajuns de batjocura Sudului țării,a bucureștenilor și a țării întregi....

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus