Sâmbătă,
20.07.2024
Partial Noros
Acum
30°C

Tur gratuit cu bicicletele electrice pe Vela Hârtibaciului: ”Ne dorim promovarea turismul în zonă, sprijinirea menținerii unei vieți active prin practicarea sportului”

Tur gratuit cu bicicletele electrice pe Vela Hârtibaciului: ”Ne dorim promovarea turismul în zonă, sprijinirea menținerii unei vieți active prin practicarea sportului”

Asociația Social Management anunță organizarea unui tur ghidat cu bicicletele electrice, pe Valea Hârtibaciului, week-end-ul viitor.

”În weekendul 26 - 28 va așteptam la mișcare luând parte la o plimbare ghidată cu bicicletele electrice, descoperind în același timp frumusețile din împrejurul Sibiului!

Participare este gratuită și este potrivită pentru orice condiție fizică sau orice nivel de dat pe bicicletă, atât din mediul urban cât și rural. Acesta are caracter recreativ-turistic și astfel se pot descoperi și funcționalitățile bicicletelor electrice”, se precizează în anunțul postat pe pagina de Facebook a asociației.

Activitățile se vor desfășura pe parcursul întregului weekend, respectiv 26,27, 28 mai 2023. Se vor organiza 3 tururi ghidate cu câte minim 10 persoane/tur. Punctul de plecare este zona urbană din cartierul Gușterița urmând traseul spre Valea Hârtibaciului.

”Ne-am propus vizitarea localităților de la intrarea pe Valea Hârtibaciului, datorită obiectivelor turistice, istorice, culturale și naturale. Se vor vizita Biserica Evanghelică din Guşteriţa, Biserica Evanghelică din Caşolţ, Trovanţi din Caşolţ, Biserica Cetate din Daia și Pădurea Guşteriţa. Prin activitățile pe care le vom desfășura în cadrul turului ghidat ne dorim promovarea turismul în zonă, sprijinirea menținerii unei vieți active prin practicarea sportului și încurajarea folosirii de echipamente pentru deplasare ecologice, cât și protejarea mediului înconjurător”, se mai precizează în anunț.

Sursa foto: Arhivă

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Un sibian

Acum 1 an

pentru o viață activă / promovarea sportului, dați mai mult din pedale , folosiți DOAR la nevoie bateria!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus