Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

„Ce mod mai bun pentru o incursiune scurtă prin viața la țară, la doar doi pași de Sibiu?” Curse speciale de 1 iunie și Rusalii cu Mocănița de pe Valea Hârtibaciului

„Ce mod mai bun pentru o incursiune scurtă prin viața la țară, la doar doi pași de Sibiu?” Curse speciale de 1 iunie și Rusalii cu Mocănița de pe Valea Hârtibaciului

Asociația Prietenii Mocăniței anunță că atât de Ziua Copilului, cât și de Rusalii, pregătește curse speciale pentru micuți, dar și pentru toți cei care vor să-i însoțească.

Astfel, în 1 iunie, Mocănița va circula atâ de la ora 11, cât și de la ora 14, la fel ca și în 4 iunie, prima zi de Rusali. A doua zi de Rusalii, luni, 5 iunie, mocănița va circula doar de la ora 14.

„Vă invităm să descoperiți Valea Hârtibaciului de la ferestrele mocăniței și la cursele speciale de Ziua Copilului și de Rusalii. E vremea cositului, așadar fermierii sunt cu tractoarele pe câmp, iar în spatele lor berzele și stârcii profită de iarba tăiată pentru un ospăț cu melci, râme și insecte. Ce mod mai bun pentru o incursiune scurtă prin viața la țară, la doar doi pași de Sibiu? Bilete și rezervări la https://sibiuagnitarailway.com/produs/bilet-mocanita/ sau în gara Hosman, dacă mai sunt locuri”, trasmite Asociația Prietenii Mocăniței pe pagina de facebook.

Până în data de 11 iunie, mocănița are plecarea din stația Hosman și circulă până la gara Cornățel, unde face pauză 15 minute, iar apoi urmează returul.

Copiii între 3 și 18 ani beneficiază de reducere, iar cei sub 3 ani călătoresc gratuit. Biletul de călătorie variază între 20 și 30 de lei. Durata călătoriei este de aproximativ o oră și jumătate, iar trenul este format din locomotivă diesel, două vagoane închise și un vagon deschis, cu o capacitate totală de 90 de locuri.

Foto: Asociația Prietenii Mocăniței/Facebook

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus