Duminică,
28.04.2024
Cer Senin
Acum
22°C

Cine fură la cântar sibienii? Știrile zilei de 1 noiembrie

Cine fură la cântar sibienii? Știrile zilei de 1 noiembrie

Prima zi a lunii noiembrie aduce vestea controalelor în urma cărora OPC Sibiu a dat amenzi celor care fură la cântar sibienii. Valențele furtului la cântar se regăsesc, însă, și în felul în care autoritățile își pasează de ani buni responsabilitatea unei intersecții în care mor oameni. Azi a avut loc acolo un nou accident. 

Arest la domiciliu pentru medicul și asistentul acuzați că au luat mită pentru obținerea pensiei de invaliditate, a aflat Turnul Sfatului de dimineață.

Tribunalul Sibiu a respins marți propunerea procurorilor sibieni de arestare preventivă pentru medicul Marin Tiberiu Ioan și asistentul medical Szabo Iozsef Florin, acuzați că au luat mită de la nouă, respectiv opt pacienți pentru a obține pensia de invaliditate. 

Strict despre „furtul la cântar”, magazinele Lidl din Sibiu au amendate cu 235.000 de lei de Protecția Consumatorului

Au fost constatate nereguli care au dus la aplicarea a 21 de amenzi și la două avertismente.

FOTO Asfaltare degeaba, la 300 de metri de reședința președintelui Iohannis. La două săptămâni după ce a fost asfaltată, Strada G. Enescu a fost săpată la o adâncime de 5 metri

La finalul lunii septembrie, strada George Enescu din Sibiu, la două străzi de strada Bâlea, unde președintele Klaus Iohannis își are reședința, a fost asfaltată. Intrarea muncitorilor pe stradă a fost privită cu suspiciune de o parte din locuitori, pentru că acolo se știa de câteva luni că sunt probleme cu rețeaua de canalizare.

„Se duc bordurile. Prea repede se duc”. Un sibian arată cum noile borduri de pe o stradă recent reparată se macină. Primăria anunță controale la constructor

La mai puțin de 2 săptămâni după recepția lucrării municipalitatea a cerut constructorului refacerea bordurilor.

Statul degeaba (II). Intersecția din Zona industrială în care mor și se schilodesc oameni, pasată și între polițiști și drumari. „Nu” – giratoriului temporar, „Da” - limitei de 30 de km/h

În timp ce amenajarea unei girații la intersecția dintre Calea Șurii Mici și DN7H este pasată între Consiliul Județean Sibiu și Compania de administrare a drumurilor, un șir al discuțiilor degeaba se poartă prin corespondență oficială și între drumari și polițiștii sibieni, primii cerând limitarea vitezei la 30 de km/h, iar cei din urmă - un sens giratoriu.

În intersecția cu pricina astăzi a avut loc un nou accident în care a fost nevoie de descarcerarea unui pasager. 

 

Ce mai scrie președinta CJ Sibiu pe contul ei de Facebook: povestea unui fost primar care acum vinde în piața de la Sala Transilvania

Pe contul de Facebook al președintei Consiliului Județean Sibiu, Daniela Cîmpean, a fost publicată o scurtă nouă descriere a unui comerciant din Piața volantă Transilvania. Postarea de pe Facebook a fost transmisă apoi presei locale, contractată – în parte – din bugetul CJ Sibiu să promoveze mai apoi aceste postări.

Arena Platoș devine Păltiniș Arena și se promovează la București amenajând o pârtie de schi în Parcul Tineretului

Complexul de ski și snowboard Păltiniș Arena – fosta Arena Platoș – organizează la jumătatea lunii noiembrie un eveniment în Capitală cu scopul a atrage iarna aceasta cât mai mulți turiști în județul Sibiu.

Trei luni pentru proiectul tehnic, un an pentru execuție lucrări. Primăria a semnat contractul pentru Gușteland cu sibienii de la CON-A Operation

Conform documentației de atribuire a contractului, proiectarea și execuția viitoarei zone de agrement aflată deasupra cartierului Gușterița ar trebui finalizate în cel mult 15 luni de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor, perioadă în care nu intră și cea a sezonului rece.

Un șofer a rupt firele de alimentare a trenurilor cu brațul ridicat al macaralei: circulația trenurilor, dată peste cap la Mediaș

Reprezentanții CFR anunță că firele de contact de pe magistrala de cale ferată 300 au fost rupte între Mediaș și Dumbrăveni de brațul unei macarale.

Protest pe perioadă nedeterminată, de mâine, la Asigurările de sănătate. „Activitatea cu publicul va fi grav perturbată”, la fel ca și programele naționale de sănătate

Deoarece legea care le-ar fi crescut salariile rămase la nivelul lui 2018 a fost retrasă sine die de la vot, iar funcționarii au început să migreze către alte instituții, sindicaliștii Casei județene de asigurări de sănătate anunță un protest pe perioadă nedeterminată. Acesta va debuta la nivel național din 2 noiembrie.

 

Citește știrile relevante de la Sibiu pe www.turnulsfatului.ro

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 3223

Comentarii

1 comentarii

Emil

Acum 5 luni

Ce semeni, aia culegi. Hotii Romaniei se calauzesc in viata dupa meditatiile gunoiului cel mare inscaunat la Cotroceni. https://www.youtube.com/watch?v=X6C4uev39Lc
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus