Duminică,
03.12.2023
Innorat
Acum
-1°C

PRIMA SHOPPING CENTER SIBIU, situat în nordul orașului lângă Hornbach, își continuă dezvoltarea

PRIMA SHOPPING CENTER SIBIU, situat în nordul orașului lângă Hornbach, își continuă dezvoltarea

“La finalizarea proiectului suprafață totală destinată cumpărăturilor și petrecerii timpului liber va fi de 80.000 mp, cu un trafic mediu estimat de 45.000 de vizitatori pe zi” declară Klaus Reisenauer, partener in cadrul grupului OASIS, dezvoltatorul complexului comercial.  

NOI MAGAZINE și RESTAURANTE

Ne aflăm astăzi în prag de finalizare a trei corpuri noi de clădiri care urmează a se da spre amenajare chiriașilor și cu inaugurare în perioada următoare: final de an  2023- începutul lui 2024.

Odată cu noile deschideri, vom pune la dispoziție clienților, ceea ce  este extrem de necesar într-un proiect de asemenea anvergură, și anume  restaurante și cafenele, dar și servicii esențiale (farmacie, optică medicală și telefonie)”, declară Oana Agachi, Head of Leasing in cadrul grupului OASIS.

Astfel  atât sibienii cât și locuitorii din  împrejurimi,  sau cei care se opresc direct de pe autostradă, vor putea servi produse de la Fast food-ul KFC Drive Thru și de la restaurantul  AMZA de 1000 mp, un concept  nou dezvoltat de lanțul SuperMama, extrem de cunoscut în Sibiu.

În premiera la SIBIU,

  • SomProduct, magazin ce comercializează mobilier de cea mai buna calitate pentru casă, va inaugura, un showroom cu vânzare de produse.
  • Retailerul internațional Martes Sport, lider pe piața de îmbrăcăminte sportivă din Europa Centrală și de Est, va deschide prima unitate din Sibiu în luna decembrie a acestui an.

Cu suprafețe generoase, drogheria DM (500 mp), și Hyperfarmacia Dr Max (850 mp), se vor inaugura și ele anul acesta, și fac parte din clădirea centrală poziționată în mijlocul complexului.

Această clădire este un proiect hibrid, (cu un concept mixt între un Mall și un Retail Park) în suprafață de 5.500 mp, și unde vom acomoda mai multe magazine de dimensiuni mai mici pe profilele complementare celor deja existente în proiect, alături de alte cafenele și restaurante cu terase.

Un loc de joacă în aer liber va fi pus la dispoziție pentru copiii clienților Centrului Comercial.

Mesaj pentru retaileri/comercianți locali: NOI OPORTUNITĂȚI DE ÎNCHIRIERE

Cu locuri generoase de parcare, retail park-urile sunt marii câștigători ai pandemiei, și își mențin tendința de a fi un loc sigur si preferat  pentru cumpărăturile romanilor.

Deși costurile de construcție sunt mari, avem în continuare valori de chirii minime  raportate la cele ale unui mall, garantând un trafic de clienți consistent. Actual PRIMA Shopping Center este vizitat zilnic de aprox. 20.000 de clienți, iar odată cu deschiderea numeroaselor restaurante, traficul mediu zilnic va creste la 35.000 de client pe zi.

 Datorita conceptului foarte aerisit cu accesul tuturor magazinelor direct din parcare,  marele atu al nostru  sunt si costurile de administrare extrem de reduse, în comparație cu cele din mall-uri. În cazul nostru nu se generează cheltuieli suplimentare deoarece nu există  spații  comune. Nu sunt necesare  astfel cheltuieli  ce vizează (instalațiile de climatizare, iluminat, curățenie , mentenanță lifturi,  scări rulante, etc), pentru toate aceste zone.

Dorim să încurajăm și sa oferim posibilitatea afacerilor locale, (dar nu numai)  sa deschidă noi unități în cadrul complexului nostru, aflat in plina dezvoltare.

Astfel, cei care sunt interesați și pot funcționa pe suprafețe cuprinse între 50-300 mp, activând  în principal în domeniile:

  • Servicii de infrumusetare ( Saloane beauty/ frizerie)
  • Locuri de joaca pentru copii
  • Lenjerie/ Fashion/ Incaltaminte
  • Restaurante- fast food
  • Producatori locali-produse traditionale 

Au posibilitatea  sa ne contacteze pentru detalii, pe adresa:  Leasing@oasisconsult.com, transmite  Oana Agachi, Head of Leasing in cadrul grupului OASIS.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 14518

Comentarii

5 comentarii

Un sibian

Acum 3 săptămâni

cand se deschide LIDL acolo? ****

Raspunde

Șogor

Acum 3 săptămâni

Mai în glumă, mai în serios, nu ar strica un Lidl pe acolo. Sau prin zona de vest a orașului.

Raspunde

Sibianul vesel

Acum 3 săptămâni

Va fi interesant de văzut cum vor ajunge in acea zona, clientii din oras mai ales duminica ;atunci jumatate din Sibiu este la targul obor. La acea iesire din oras, doar pe o singura banda mai lipsa sa fie inghesuite atat de multe magazine si restaurante. ,,Onor'' administratiei locale!

Raspunde

Sibianul si mai vesel

Acum 3 săptămâni

Toata lumea vede aceasta problema din trafic in acea zona doar "Desteptaciunea" de FODOR nu vede si nu intelege. E si normal la cei aproape 80 de ani ...senilitatea isi spune cuvantul!
Raspunde

Unul din zona

Acum 3 săptămâni

Alo primăria, poate reușiți să faceți și o pietonală până acolo, căci cu auto ajungi la Sfântu așteaptă. Se putea face măcar 2 benzi pe sensul de ieșire din Sibiu și nu trebuia să mai bage podul în reparații.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus