Duminică,
28.04.2024
Cer Senin
Acum
20°C

O platformă auto cu mașini Tesla, implicată într-un accident pe Valea Oltului

O platformă auto cu mașini Tesla, implicată într-un accident pe Valea Oltului

O platformă încărcată cu mașini Tesla a fost implicată într-un accident pe Valea Oltului. Din primele informații, în accident sunt implicate două platforme de  transport auto, una care transportă mașini Tesla, celalaltă mașini second. La ora redactării acestei știri, traficul pe DN7 este blocat. 

„DN 7, km. 247+600, în afara localității Boița, trafic blocat total din cauza producerii unui accident rutier în care sunt implicate două ansambluri rutiere (platforme transport auto),” anunță marți Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu. 

Din primele cercetări efectuate s-a constatat că, în timp ce conducea un autotren într-o parcare din zona DN 7, un bărbat în vârstă de 54 de ani, din județul Argeș, a pătruns în drumul național virând la stânga spre Sibiu fără să acorde prioritate și a intrat în coliziune cu un alt autotren condus dinspre Vâlcea spre Sibiu de către un bărbat în vârstă de 35 de ani, din județul Vâlcea.

ISU Sibiu a intervenit la locul accidentului cu două echipaje SMURD dintre care unul cu medic, o autospecială de descarcerare, una de stingere, una de primă intervenție. Și o ambulanță SAJ a fost trimisă pentru acordarea îngrijirilor medicale.

Un bărbat în vârstă de aproximativ 35 de ani a avut nevoie de intervenția echipajului de descarcerare.  Acesta a fost preluat de echipajul SMURD, urmând a fi transportat la UPU Sibiu. Bărbatul este conștient și are un traumatism la picior și un traumatism cranio-cerebral. 

Celelalte două persoane implicate în accident nu au nevoie de îngrijiri medicale, transmite Slt. Andreea Ștefan, purtător de cuvânt ISU Sibiu.

Pagubele materiale ar putea fi destul de consistente, o mașină Tesla modelul 3 având un preț de peste 40 de mii de euro. 

foto ISU Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

Y

Acum 5 luni

razbunarea masinilor second hand
Raspunde

Carcotel

Acum 5 luni

Si daca nu era tirul incarcat cu "Tesle" si era incarcat cu dacia 1300 era vreo diferenta? :) Ce vreau sa zic este ca avem un titlul cam tendentios, mare eveniment ca un tir incarcat cu "Tesla" a avut accident. Parca alea nu-s tot masini sau tirul nu-i tot tir :)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus