Duminică,
28.04.2024
Cer Senin
Acum
21°C

Un șofer de 19 ani s-a răsturnat cu mașina într-o râpă, pe Hula Bradului. Șase răniți, printre care se numără și un băiat de 14 ani

Un șofer de 19 ani s-a răsturnat cu mașina într-o râpă, pe Hula Bradului. Șase răniți, printre care se numără și un băiat de 14 ani

Un șofer în vârstă de 19 ani a pierdut controlul mașinii și s-a răsturnat în afara drumului, în această dimineață la prima oră, în zona Hula Bradului.

În mașină se aflau șase pasageri, cu vârste cuprinse între 14 și 19 ani.

”Din primele cercetări efectuate a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism spre Brașov, din cauze care urmează a se stabili, un tânăr în vârstă de 19 ani, din Bradu, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, a pierdut controlul direcției de deplasare și s-a răsturnat în afara părții carosabile, în stânga sensului de mers”, au explicat polițiștii rutieri.

Conducătorul auto și cei cinci pasageri, tineri cu vârste cuprinse 14 și 19 ani, toți din Bradu, au fost transportați la spital conștienți.

”La fața locului au fost mobilizate două echipaje SMURD dintre care unul cu medic, o autospecială de descarcerare, una de stingere cu modul de descarcerare, o ATPMV și o ambulanță SAJ. O persoană a rămas încarcerată, un tânăr de 16 ani. Acesta a fost extras de echipajul de descarcerare și preluat de un echipaj SMURD, conștient, în vederea transportului la CPU Luther, întrucât a suferit un traumatism cranian și multiple contuzii” a informat și Slt. Andreea Ștefan, purtător de cuvânt al ISU Sibiu.

Un alt minor de 14 ani a fost preluat de echipajul SAJ și transportat la CPU Luther în Sibiu.

Alte patru persoane au fost preluate de ATPMV și SMURD, fiind transportate la UPU Sibiu:

- tânăr 19 ani cu dureri lombare

- tânăr 18 ani cu traumatism lombar

- tânăr 18 ani cu traumatism la ureche

- tânăr 19 ani cu traumatism facial și costal.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

Kokos

Acum 3 luni

Viteză, alcool , na , ca la 19 ani...
Raspunde

Till Eulenspiegel

Acum 3 luni

La nivel de UE s-a decis ca permisul de conducere sa se poata obtine la 17 ani.Sa vezi atunci distractie!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus