Sâmbătă,
27.04.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Claudiu Mureșan, candidat al PSD la Primăria Mediaș. „O să îmi asum o astfel de candidatură, dacă colegii mei vor dori asta”

Claudiu Mureșan, candidat al PSD la Primăria Mediaș. „O să îmi asum o astfel de candidatură, dacă colegii mei vor dori asta”

Senatorul PSD Claudiu Mureșan va fi viitorul candidat al PSD pentru Primăria Mediaș, anunță surse din cadrul PSD Sibiu.

”Prioritatea noastră sunt alegerile europarlamentare. A doua zi după alegerile pentru Parlamentul European vom discuta despre alegerile locale. Ce este certitudine în acest moment este candidatura colegului nostru Claudiu Mureșan la Primăria Mediaș”, spun sursele noastre din cadrul organizației.

Mureșan spune că va candida dacă organizația i-o va cere, însă în acest moment nu există o decizie definitivă în acest sens.

”Nu avem o confirmare, nu pot să spun așa ceva. Nu e o decizie oficială a Biroului Județean în acest sens. Dar cred că o să îmi asum o astfel de candidatură, dacă colegii mei vor dori asta”, a transmis Mureșan.

Claudiu Mureșan a fost ales pe listele USR la alegerile parlamentare din 2020, însă anul trecut și-a dat demisia din partid și ulterior s-a înscris în PSD.

Citește și:

Deranj în PSD Mediaș după intrarea în organizație a foștilor USR-iști: ”Ăia care ne strigau ciuma roșie și m - - e, conduc acum organizația”

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

14 comentarii

Un votant

Acum 3 luni

Cum as putea să-mi iau votul înapoi dat unui astfel de traseist. Eu l-am votat ca e USR iar el era un PSD ist vopsit. Ce caracter să ai sa mai ieși în public să ceri votul oamenilor. Oricum pe ăștia nu i interesează ce crede lumea despre ei, dacă își fac interesul ei sunt fericiți. Nu-l votați pe individ.
Raspunde

CSB

Acum 3 luni

Așa am gândit și eu până am citit explicația domnului Mureșan, care a declarat că a trecut la PSD pentru cei ca tine și ca mine - să ducă la capăt proiectele pe care ni le-a promis. Adică omul crede că suntem proști. Și având în vedere că l-am votat, și suntem, că l-am crezut om și el nu e .
Raspunde

Yoda

Acum 3 luni

Vrerea este inapoi nimic,sa-ti mai iei de la el, sa nu poti. Jmenuit ai ramas,si tu si ai tai. Sperie lupu' ,cu blana oii: la primarie e de munca,iar el fuge de aceasta de mananca pamintul si se ridica in ochi prafu' la victimele care cu umflate buze si goale buzunare vor ramane. In USR,in 2020 ,viitor luminos avea,dar nimenea nu gandea ca in 2021, nu s-a mai putut da cu tunu', iar USR de la miere si putere, va disparea. Si atunci ,in mintea lui incoltea,sa faca pe dracul in 4, ca sa prinda la Ciolacu,un fotoliu, pentru anii impletiti cu banii, ce vor urma. Fortza fie cu Legea ! Traiasca natiunea ! Halal sa ne fie!
Raspunde

Vivi Dragan

Acum 3 luni

Eu am vazut in viata multi tupseisti dar asta ii intrece pe toti. Esti de 2 zile in psd si vrei sa fi candidat la primarie. Pai asta ii crede cretini pe medieseni ?
Raspunde

Emil

Acum 3 luni

Are dreptate domnul primar, colegii din reteaua obscura numesc candidatul iar mediesenii il legalizeaza.
Raspunde

L

Acum 3 luni

Un oportunist mizerabil la fel ca si ceilati care au plecat dupa el ca sa ajunga sefi :(
Raspunde

Gabon

Acum 3 luni

Ca sustinator PSD cum sa votez o asemenea mizerie USR-ista. Pai asta pana de curand impreuna cu gasca Barna, Voiculescu, Mihaila & comp. strigau Ciuma rosie peste tot si furau miliarde din banii nostrii prin contracte umflate, pt vaccinuri. Acum sa votez cu mizeria asta? Daca PSD pune asa candidat atunci prefer sa votez cu Sosoaca!!!!!!
Raspunde

Mircea

Acum 3 luni

Claudiu Muresan se pare ca iti asumi orice si oriunde, numai o functie sa iasa. Dupa ce ai tradat electoratul USR, oare cum ai curajul sa vii in fata noastra sa spui ca vei candida acum pentru PSD. Nu esti deloc credibil, esti un speculant fara masura. Jocurile pe care incerci sa le faci si care sper sa nu iti iasa, sunt josnice. Sa nu uiti nici o clipa ca nu suntem prosti.
Raspunde

Maria

Acum 3 luni

Un imens tupeu la acest Claudiu Muresan, un tupeu care trebuie sa recunosc ne lasa pe multi masca. PSD Sibiu te afunzi tot mai mult in mizerie.
Raspunde

Un oarecare

Acum 3 luni

Asta e forța PSD Sibiu, niște useriști care vă înjurau până mai ieri. Rău ați ajuns…
Raspunde

Alegatorul

Acum 3 luni

Rușine Claudiu Mureșan! Chiar ai tupeu maxim! Păi cine crezi că te votează!
Raspunde

Chat GPT

Acum 3 luni

Claudiu Mureșan și PSD Sibiu atrag o serie de critici dure din partea unor susținători dezamăgiți. Acesta a fost perceput ca un traseist politic, schimbându-și afilierea de la USR la PSD, ceea ce a stârnit nemulțumiri în rândul alegătorilor. Unii îl consideră un oportunist mizerabil, iar alții se întreabă cum poate să ceară voturile oamenilor după o astfel de schimbare rapidă de partid. Este evident că există o lipsă de încredere și deziluzie în legătură cu această mutare, iar criticile continuă să se adune în mediul public.
Raspunde

Adrian

Acum 3 luni

Ultimul traseist politic și o rușine pentru întreg județul Sibiu
Raspunde

Un fiu al neamului

Acum 3 luni

Nenicule Muresan, joci un bal mascat de doi bani.Candidatura la primarie,vrajeala si abureala,sunt zvonuri ca nu ai fi membru de drept PSD, si ca vei face joc de glezne, in fata actualului primar Roman.Zilele lui Neamtu in PSD,sunt numarate,chiar daca face pe chinezul ( ca nu vede decat putin din ceea ce se intimpla-cui pe cui se scoate).Se apropie vremea ca si copiii sefilor vostri,sa fie sefii copiilor vostri. Oneste bibere stimabililor!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus