Luni,
27.05.2024
Partial Noros
Acum
21°C

Client cu mașină de zeci de mii de euro, prins că fură pușculița cu 20 de lei a angajaților unei cofetării sibiene

Client cu mașină de zeci de mii de euro, prins că fură pușculița cu 20 de lei a angajaților unei cofetării sibiene

După ce a sesizat apariția unor mici furturi în ultima vreme, proprietarul unui lanț de cofetării din zona Sibiului a instalat camere de filmat. Surpriza cea mare a fost să descopere că unii clienți fură diverse lucruri în timp ce angajații îi servesc și se întorc cu spatele încercând să-și facă treaba.

Mai mult, unul dintre clienții filmați cum fură chiar pușculița cu banii angajaților este observat apoi când se urcă într-o mașină marca Mercedes în valoare de zeci de mii de euro.

Pentru că beneficiază de prezumția de nevinovăție, redacția Turnul Sfatului a decis să le acopere fețele celor care apar în imagini.

„În cofetăria noastră, unde mirosul de prăjituri proaspete și culorile vibrante ale decorurilor creează o atmosferă plină de bucurie, două evenimente nefericite au tulburat pacea și armonia locului în ultima săptămână. În primul incident, o femeie a profitat de momentul de neatenție și a furat un obiect de decor de pe tejghea, sub privirile neștiutoare ale angajaților și clienților noștri. În ciuda aparențelor prietenoase și relaxate, gestul său neconform cu valorile noastre de integritate a șocat angajații.

În materialul video atașat mai jos se poate observa momentul incidentului cât și mașina (numărul de înmatriculare am decis să nu-l facem public n. r.) în care aceasta urcă, una care nu ar putea justifica niciodată nevoie de a face un asemenea gest. Dacă exista interes pentru aceste obiecte decorative, putem discuta cu colaboratorii noștri pentru a le aduce în stocul nostru, dar desigur acestea vor putea fi doar achiziționate, nu furate”, spun reprezentanții lanțului de cofetării pentru Turnul Sfatului.

În pușculiță se aflau aproximativ 20 de lei, au precizat angajații.

În videoclipul de mai sus se poate observa și un al doilea furt, surprins tot săptămâna aceasta. O altă doamnă, în timp ce comanda ei este pregătită, pur și simplu fură o caserolă cu prăjituri. Mai mult, când îi vine comanda ea stă la masă, savurează în liniște prăjitura, apoi pleacă fără nicio jenă.

Mâhniți de gesturile inexplicabile ale unor oameni aparent înstăriți, proprietarii lanțului local de cofetării au sesizat Poliția.

„În al doilea incident, o altă femeie a plecat cu o caserolă plină de delicii dulci, sperând să se strecoare neobservată printre clienți și angajați. Cu toate eforturile noastre de a menține un mediu sigur și ospitalier, aceste furturi au adus un strop de amărăciune în experiența noastră comunitară.

Am lucrat îndeaproape cu autoritățile pentru a identifica și aduce în fața justiției persoanele implicate în aceste incidente. În același timp, ne reconfirmăm hotărârea de a asigura siguranța și confortul tuturor celor care pășesc în cofetăria noastră. Vom întreprinde toate măsurile necesare pentru a preveni astfel de situații în viitor”, au mai precizat proprietarii cofetăriei.

„Cofetăria noastră va rămâne un loc în care oamenii se pot bucura de deliciile noastre într-un mediu sigur și prietenos”, concluzionează reprezentanții lanțului de cofetării.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

13 comentarii

Ftjfg

Acum 1 lună

sa ceara si daune morale mai ales de la nesimtita cu masina Mercedea probabil obtinuta tot din furturi si sa o intrebe autoritatile si din ce a cumparat masina cu ce bani si daca nu poate demonstra de unde au fost banii sa i-o confiste...
Raspunde

George

Acum 1 lună

Pai ce, are cineva dubii ca masina aia e luata din bani munciti cinstit? 20lei furati aici, 20 dincolo, si tot asa
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Gigi

Acum 1 lună

Eu nu vad unde clienta cu masina de zeci de mii de euro (persoana in roz) fura pusculita. Se uita doar la o cana, care pare expusa la vanzare, si o pune la loc. Persoana in negru (mai in varsta) este cea care fura pusculita si nu pare sa aibe nicio legatura cu bogatana in roz.
Raspunde

Jean de Esseintes

Acum 1 lună

Esti sotul ei?

Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Ionut GJ

Acum 1 lună

Din nou sibienii cu Logan 1.4 MPI sar ca arsi de frustrati ce sunt! Aoleu, ce sarakii de oameni si de orash!
Raspunde

Claus

Acum 1 lună

Ce boala ti ai ales?Ce relevanta are cazul de fata cu ce spui tu?
Raspunde

Mopri

Acum 1 lună

Dacă faceți prăjituri prea bune ! Poate or căuta senzații tari ,or fi "sub papuc " cu banii ,mai suferă unii de cleptomanie. Dacă la voi îndrăznesc,ce " prăpăd" or face prin alte locații cum sunt supermarketurile.
Raspunde

Silviu

Acum 1 lună

Ce cofetraie este, ca arata fain?
Raspunde

Adi

Acum 1 lună

E cofetăria mandra din cartierul arhitecților.
Raspunde

Xxx

Acum 1 lună

Daca sint persoane de culoare intelegem de ce le este blurata fata...nu i potitic corect sa i aratam. Daca hotul era vreun...finlandez....era corect sa nu i blureze fata
Raspunde

Papa di Gio

Acum 1 lună

Românie-Țigănie ...melodia lui Smaily,,Aia e..."
Raspunde

Un cititor

Acum 1 lună

Ce prost trebuie sa fii ca să furi prăjituri care au mai mult de 50% zaharuri. Ce om normal mănâncă otrăvurile din cofetarii și patiserii?
Raspunde

Alu Nelu

Acum 1 lună

Cofetăria nu este din Sibiu, este din Cisnădie (chiar dacă Sibiul este mai aproape). Apoi, prețurile practicate acolo sunt aproape tot un fel de furt, așa că probabil locuitorii din zonă se gândesc să mai echilibreze balanța. Și nu în ultimul rând, sunt curios de pe ce meleaguri vin cei surprinși asupra faptului.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus