Miercuri,
19.06.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Lacurile de la Ocna Sibiului se deschid astăzi. Prețurile nu au crescut, temperatura apei ajunge la 32 de grade

Lacurile de la Ocna Sibiului se deschid astăzi. Prețurile nu au crescut, temperatura apei ajunge la 32 de grade

Lacurile de la Ocna Sibiului se deschid sâmbătă, 25 mai, anunță reprezentanții complexului.

Sibienii și turiștii sunt așteptați începând de astăzi se răcorească în lacurile de la Ocna Sibiului.

„Vrem să deschidem sâmbătă, este pregătită partea de jos a lacurilor până la zona Brâncoveanu. La suprafață, 5 centimetri, apa este un pic mai rece, vreo 25 de grade, până la un metru jumătate adâncime apa ajunge la undeva la 32-33 de grade, azi dimineață am măsurat.

Fiind vremea frumoasă am decis să deschidem de sâmbătă. Sperăm să vină și turiștii”, a spus Ionuț Costea, administratorul Complexului Lacurilor Naturale de la Ocna Sibiului, pentru Turnul Sfatului. 

Prețuri

Prețurile au rămas aceleași ca anul trecut și diferă în funcție de perioada în care alegem să mergem la Ocna Sibiului.

Din 25 mai până în 7 iunie, între orele 7-18, un adult va plăti 30 de lei, copiii cu vârsta mai mare de 10 ani vor plăti 15 de lei, copiii sub 10 ani au acces gratuit, iar parcarea costă 10 lei. Între orele 18-20, un bilet pentru adult va costa 15 lei, parcarea rămâne 10 lei, iar copiii vor avea acces gratuit indiferent de vârsta pe care o au.

Din 8 iunie până în 1 septembrie se va reveni la prețurile specifice sezonului de vară. Astfel, între orele 7-18, un adult va plăti 40 de lei, copiii cu vârsta mai mare de 10 ani vor plăti 20 lei, copiii sub 10 ani au acces gratuit, iar parcarea costă 10 lei. Între orele 18-20, un bilet pentru adult va costa 20 de lei, parcarea rămâne 10 de lei, iar copiii vor avea acces gratuit indiferent de vârsta pe care o au.

În luna septembrie, tarifele vor fi aceleași ca în intervalul 25 mai – 7 iunie.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Stoica

Acum 3 săptămâni

Bună ziua ! Sunt din Brașov, România, interesat de o reducere semnificativă a prețului la Băile din Ocna Sibiului pentru un sejur de 7-10 zile deoarece nu toți oamenii au bani necesari ca să poată face un tratament cu apa sărată și nămol. O zi frumoasă !
Raspunde

Muresan

Acum 3 săptămâni

Ma mir ca nu le e rusine a ceara atatia bani te niste lacuri naturale la care n-au amenajat mai nimic! Unii fura cat pot, fraierii platesc!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus