Joi,
25.07.2024
Innorat
Acum
21°C

Imagini din dronă cu stadiul lucrărilor după trei zile de la restricționarea circulației pe Valea Oltului: 8 puncte de lucru în cinci zone

Imagini din dronă cu stadiul lucrărilor după trei zile de la restricționarea circulației pe Valea Oltului: 8 puncte de lucru în cinci zone

Reprezentanții CNAIR au publicat imagini filmate din drona cu stadiul lucrărilor de pe Valea Oltului, în cea de-a treia zi de la restricționarea circulației pe DN 7.

Potrivit imaginilor, se lucrează în continuare în cinci zone pe versantul de pe sectorul de drum Boița- Lazaret. Sunt opt puncte de lucru pe care lucrează 8 echipe.

Din totalul de 20. 000 de arbori care vor fi defrișați, s-au tăiat peste 800, în prima zi.

Citește și Ce se întâmplă cu lemnul defrișat pe Valea Oltului pentru autostradă

Circulația între Boița și Lazaret va fi redeschisă de la ora 20:00, urmând a fi din nou restricționată dimineața, de la 06:00. De dimineață (între 07:30 și 08:00) și după-amiaza (între 17:30 și 18:00), locuitorii și angajații din zona restricționată vor putea circula. Intervalele orare ar putea fi adaptate în funcție de cerințe, au anunțat autoritățile.

Defrișările sunt necesare pentru a face loc zonelor în care să se efectuează studiile geotehnice în vederea proiectării lotului 2 al autostrăzii Sibiu – Pitești, lot lung de 30 de km, între Boița (județul Sibiu) și Cornetu (județul Vâlcea). Grindeanu a anunțat că, dacă tot va fi restricționată circulația, atunci defrișările vor fi realizate integral în vederea lucrărilor de execuție. 

Imaginile de mai jos sunt de marți seară, arătând echipele de drumari care au curațat șoseaua, precum și  deschiderea circulației de la ora 20. Timp de o lună, traficul auto pe DN7 va fi restricționat până la lăsarea serii în fiecare zi. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Gigelizatoru'

Acum 1 săptămână

Zgandariti voi mult muntele ala si apoi vedeti pe drq cum nu l-ati mai vazut :)

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus