Vineri,
03.05.2024
Parțial Noros
Acum
16°C

Peste 250 de locuri de munca vacante in judet

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu îi aşteaptă pe sibienii aflaţi în căutarea unui loc de muncă, cu o ofertă care cuprinde 252 de posturi vacante. În Sibiu sunt disponibile 169 de posturi, în Mediaş 61, în Agnita 18, iar în Cisnădie 4 locuri.

Din totalul locurilor de munca, 39 se adreseaza persoanelor cu studii superioare - analist calitate, analist cumpărări, contabil, inginer construcţii hidrotehnice, inginer constructor instalaţii, inginer de sistem software, inginer electromecanic, inginer electronist transporturi, telecomunicaţii, inginer mecanic, inginer producţie, inginer textile, pielărie, logoped, medic specialist, ofiţer bancar, programator proiectant inginer mecanic, şef formaţie industria confecţiilor îmbrăcăminte, şef proiect- program. Restul de 213 posturi sunt pentru persoanele fără studii superioare.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus