Vineri,
26.04.2024
Innorat
Acum
7°C

Gratuitati la partidele „gazarilor”

Clubul Sportiv Gaz Metan anunţă că intrarea spectatorilor la partidele desfăşurate de echipa de fotbal în Cupa României va fi gratuită. Prima partidă din Cupa României la care suporterii vor putea intra gratuit este cea programată mâine, între Gaz Metan şi CSM Râmnicu Vâlcea, de la ora 16. Deasemenea, miercuri, de la ora 18, suporterii medieşeni vor putea participa gratuit la meciul de baschet dintre echipa din localitate şi Baschet Club Gladiator Cluj Napoca, meci retur în Cupa României. În partida tur, desfăşurată la Cluj, medieşenii au învins la o diferenţă de 40 de puncte. Conducerea Clubului Gaz Metan Mediaş anunţă că abonamentele pentru sezonul 2009-2010 de baschet masculin se pun în vânzare de astăzi la casieriile Stadionului Gaz Metan între orele 16-18. Preţul unui abonament este 200 lei.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus