Marţi,
14.05.2024
Partial Noros
Acum
16°C

31 de strazi din orasul Sibiu raman fara gaz, joi. Alte opt patesc la fel, partial

E.ON Gaz Distribuţie întrerupe temporar alimentarea cu gaze naturale pe 31 de străzi din municipiul Sibiu, joi, 3 iunie, începând cu ora 9.00 şi până în jurul orei 17.00. „E.ON Gaz Distribuţie va efectua lucrări specifice la un tronson din reţeaua de distribuţie a gazelor naturale situat la intersecţia străzii Rusciorului cu Str. Lungă din municipiul Sibiu”, se arată într-un comunicat al companiei.
Străzile unde furnizarea gazului metan va fi întreruptă sunt Gladiolelor, Rusciorului, Aleea Rusciorului, Aleea Petuniei, Nottara, Postăvarilor, Cameliei, Dr. D.Bagdasar, Daliei (doar imobilele cu numerele nr.2 B1, nr.2 B2 şi nr.2 B3), P.Maior, Gheorghe Şincai, Ecaternia Teodoroiu, Cerbului, Berzelor, Bujorului, Mărului, Părului, Gutuilor, Vişinilor, Fragilor, Strugurilor, Nucului, Drumul Ocnei, G-ral Bănciulescu, G-ral Mărdărescu, Prunelor, Căpriorilor, Oborul de Vite, Salcilor, Lungă şi Calea Şurii Mari.

Încă opt străzi

E. On Gaz a finalizat și extinderea unui tronson din reţeaua de distribuţie a gazelor naturale care permite racordarea la sistem a unui imobil din municipiul Sibiu. Pentru cuplarea noii conducte care va deservi acest imobil, alimentarea cu gaze naturale va fi întreruptă tot în cursul zilei de joi, de la ora 10.00, pe următoarele străzi din municipiul Sibiu: Dimitrie Cantemir (doar imobilele de la nr.1 la nr.20), Maramureşului (doar imobilele cu numerele 21, 34, 35), Bârsei, Cristian, Sălişte, Calea Poplăcii (doar imobilele de la nr.1 la nr.20), G-ral Praporgescu, B-dul Victoriei nr. 72. Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, în jurul orei 16.00.
”Compania noastră solicită consumatorilor să închidă toate focurile deschise, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute. În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al E.ON Gaz Distribuţie la unul dintre numerele de telefon: 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Romtelecom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie) sau 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă)”, se mai arată în comunicatul E.On Gaz remis ziarului Turnul Sfatului.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus