Duminică,
05.05.2024
Parțial Noros
Acum
12°C

Turcan despre Cindrea: Păcat că a revenit

Turcan despre Cindrea: Păcat că a revenit

Deputatul PNL Raluca Turcan îi transmite președintelui Consiliului Județean, Ioan Cindrea, că în politică trebuie să-ți asumi o minimă răspundere. ”În mod normal, domnul Cindrea ar trebui să își dea demisia de onoare de la Consiliul Județean, așa cum a făcut-o la un moment dat, din fruntea PSD Sibiu. Păcat că a revenit. Probabil că modelele pe care le are la vârful PSD îl motivează puternic să rămână în fruntea județului cu toate că este condamnat definitiv pe conflict de interese. În politică trebuie să acceptăm că dacă greșești, ceea ce e uman, trebuie să îți asumi o minimă răspundere, cel puțin la nivel de funcție publică”, susține copreședintele PNL Sibiu, Raluca Turcan, într-un comunicat de presă.

Ioan Cindrea a rămas cu o pedeapsă definitivă de un an de închisoare cu suspendare, în urma unui proces de conflict de interese pornit la sesizarea Agenției Naționale de Integritate.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

joseph

Acum 8 ani

Da ,sunt de acord ca Cindrea sa se dea la o parte ,asa ar fi fair-play dupa problemele care le are in justitie ,insa nu sunt de acord ca aceste critici sa vina din partea unei moldovence care nu a facut absolut nimic pt Sibiu ,doar a dat din gura plus ca are multe bile negre ,de pe timpul cand a participat alaturi de gasca penala a lui Base ,printre altele la taierea salariilor si pensiilor.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus