Luni,
06.05.2024
Partial Noros
Acum
23°C

Vrei să mergi la film? Află ce poți vedea la Cinema Arta!

Vrei să mergi la film? Află ce poți vedea la Cinema Arta!

Nu ați mai trecut de ceva vreme pe la Arta și parcă v-ar tenta un film la cinema? În acest caz aveți trei varinate: ”Everest”, ” Sicario: Asasinul” și ”Sexul, bată-l vina!”.

De la ora 16:00 rulează ”Sexul, bată-l vina!” în regia lui Leslye Headland.

Jake (Jason Sudeikis) și Lainey (Alison Brie) și-au pierdut virginitatea unul cu celălalt pe când erau în colegiu. Când drumurile li se reîntâlnesc, 12 ani mai târziu, la New York, cei doi își dau seama că au devenit adulterini “în serie”. Cei doi se reapropie și relația dintre ei se transformă într-o prietenie platonică, fiecare devenind un sprijin pentru celălalt în eforturile lor de a-și găsi perechea romantică ideală.

De la ora 18:00 la Arta rulează ”Sicario: Asasinul”, un film regizat de Denis Villeneuve, în care joacă Josh Brolin, Jon Bernthal, Emily Blunt, Benicio Del Toro.

În Mexic, „sicario” înseamnă asasin plătit. La graniţa dintre Statele Unite şi Mexic, legea nu există, iar neexperimentatul agent FBI Kate Mercer (Emily Blunt) devine martor al traficului internaţional de droguri desfăşurat cu implicarea forţelor guvernamentale (Josh Brolin, Benicio Del Toro). Miza creşte atunci când aceştia trebuie să îl captureze pe capul întregii organizaţii criminale. Benicio Del Toro este principalul colaborator în misiunea condusă de FBI la graniţă, iar trecutul întunecat al acestuia o va face pe Kate să pună la îndoială tot ce ştia pentru a supravieţui.

Filmul serii la cinematograful sibian începe la ora 20:30. ”Everest” îi are în distribuție pe  Keira Knightley, Jake Gyllenhaal, Emily Watson, Jason Clarke, John Hawkes, Josh Brolin, Michael Kelly.

Inspirat din evenimentele extraordinare petrecute cu ocazia încercării de a ajunge pe vârful celui mai înalt munte din lume, Everest este povestea adevărată a două expediții diferite care i-a forțat pe participanți să-și testeze limitele atunci când au fost surprinși de unul din cele mai cumplite viscole din istoria cunoscută a omenirii. Alpiniștii au avut de înfruntat obstacole la limita imposibilului, iar pasiunea și obsesia lor de o viață – aceea de a cuceri acel vârf – a devenit o luptă contra cronometru pentru supraviețuire.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus