Duminică,
05.05.2024
Partial Noros
Acum
15°C

Octombrie, dă-i bătaie. Pe lângă gala de MMA, Sibiul găzduieşte şi cel mai spectaculos show de kickbox al anului

Octombrie, dă-i bătaie. Pe lângă gala de MMA, Sibiul găzduieşte şi cel mai spectaculos show de kickbox al anului

În luna octombrie, Sibiul va deveni capitala artelor marţiale din România.

După programarea galei de MMA RXF 20, pe 19 octombrie, în Sala “Transilvania”, în care îşi va face debutul în “cuşcă” campionul mondial de K1 olandezul Rico Verhoeven, la Sibiu se mai anunţă încă un show spectaculos. Pe 16 octombrie, tot în Sala “Transilvania”, începând cu ora 19:30, se va desfăşura gala de kickbox Absolute Championship Berkut, unde va lupta campionul K1-Max Albert Kraus.

Evenimentul este organizat, în premieră, de promoția Real Xtreme Fighting (RXF) în colaborare cu Superpro Team, show realizat sub denumirea de ACB (Absolute Championship Berkut), ce reprezintă o etapă preliminară pentru ACB Grand Prix Final.

Toți fanii sporturilor de contact sunt așteptați la Sala Transilvania din Sibiu, să îi urmărească pe viu pe cei mai valoroși sportivi ai prezentului din kickboxul românesc și mondial, în 10 confruntări de excepție”, transmit organizatorii.

Main event-ul galei îi readuce față în față pe Albert Kraus, campion K1-Max, și îndrăgitul sportiv român Marius Tiță.

Va mai intra în ring Sebastian Ciobanu, luptătorul care de-a lungul carierei sale sportive a obținut numeroase victorii în confruntări cu nume grele din lumea artelor marțiale, printre care și renumitul Mighty Mo, iar Sorin “Pantera” Tănăsie, boxer român extrem de experimentat, își face debutul în kickboxul profesionist în cadrul galei de la Sibiu. De asemenea kickboxeri faimoși de peste hotare precum Jhonata Diniz, luptător al promoției Glory, Hisny Beqiri, Sergej Braun, Nando Calzetta vor oferi publicului sibian show-uri pline de adrenalină și suspans.

Preţul unui bilet la gala de K1 Absolute Championship Berkut este de 15 lei, în timp ce la gala de MMA RXF 20 un bilet costă 20 de lei. Biletele se pot achiziţiona de pe www.eventim.ro, din Shopping City Sibiu sau din Play Off, Lounge & Bar, vis-a-vis de Sala “Transilvania”.

FOTO: k-1sport.de

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus