Duminică,
19.05.2024
Cer Senin
Acum
11°C

Mircea Cazan: De luni intrăm în grevă japoneză. Dragnea e un escroc electoral

Mircea Cazan: De luni intrăm în grevă japoneză. Dragnea e un escroc electoral

Copreședintele PNL Sibiu, Mircea Cazan, a atacat dur PSD, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă. Cazan l-a descris pe președintele interimar al partidului, Liviu Dragnea, ca fiind un escroc electoral, iar despre PSD a declarat că este singurul partid care a avut un președinte inculpat și un viitor președinte condamnat. ”Liviu Dragnea este un escroc electoral. Justiția l-a condamnat pentru fraudă electorală, iar pe zi ce trece apar noi denunțuri care subliniază problemele pe care el le are cu justiția. Dragnea nu va rămâne în memoria românilor nu pentru promovarea unei legi, nimeni n-o să-și aducă aminte de omul politic Dragnea pentru că a promovat sau a inițiat o lege, ci pentru că a călcat în picioare voturile românilor. Este foarte grav să fii trimis în judecată pentru fapte de corupție ca în cazul Ponta, dar poate fi și mai grav să fii condamnat pentru fraudarea voturilor românilor. PSD are un președinte, fie el și interimar, pe care-l merită. Un escroc electoral un exponent al baronilor locali, al penalilor și condamnaților, devenind unic peste 10 zile candidat al partidului. La al XIV-lea congres nu va fi Ceaușescu reales, ci Dragnea”, a declarat Cazan.

Liderul PNL a amintit și de situația din fruntea PSD Sibiu. ”PSD se ghidează după sloganul: «Pleacă inculpatul, vine condamnatul!». Criteriul pentru ocuparea funcțiilor în PSD pare a fi trimiterea în judecată sau chiar condamnarea. Avem exemplu clar la Sibiu, promovat și ales un președinte PSD de filială condamnat definitiv”.

Totodată, Cazan a anunțat că de luni, toți parlamentarii PNL vor intra în grevă japoneză, ca semn de protest la adresa PSD, care tergiversează adoptarea votului prin corespondență. ”Aşa cum prevede Constituţia României, Guvernul României  are responsabilitatea organizării alegerilor, asigurând şi garantând, totodată, exercitarea dreptului la vot in mod egal şi nediscriminatoriu pentru toţi cetăţenii români. Obligaţiile Executivului în acest sens au fost exercitate atât cu incompetentă, cât şi cu rea credinţă in vederea atingerii unui singur scop: alegerea lui Victor Ponta în funcţia de preşedinte. Din acest motiv, de luni, toți parlamentarii PNL vor intra greva japoneză”, a declarat Cazan.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

vasiladi

Acum 8 ani

da copresdedinta turcan ce e?fata mare?
Raspunde

Zorro

Acum 8 ani

Parca PNL a fost cindva in coalitie cu PSD. Ca vrea Ciolhannis un parlament PNL ca sa se fure mai in liniste, nu ma mira. Toata tara ar trebui sa intre in greva japoneza si sa dea jos pe TOTI politicienii actuali de orice culoare politica, fiindca sunt toti o apa si-un pamint. PNL=PSD. De ce nu s-a facut pina acuma legea votului prin corespondenta, de ce acum in prag de alegeri? O sa mai treaca multa apa pe Olt pina se va schimba in bine in RO, inca vreo 3 generatii.
Raspunde

golex

Acum 8 ani

usor cazane...daca da dragnea cu tine de pamant..te albesti dracu de tot !
Raspunde

un curios

Acum 8 ani

Are contract de munca cu Prlamentul? Astia har nu au pe ce lume traiesc , dar sa mai si cunoasca legislatia.
Raspunde

ANNA

Acum 8 ani

TUPEUL ESTE MESERIA POLITICIENILOR.BURTA MARE, CASA MARE SI POPOR CHINUIT DE ATATEA GREVE!!!!!!!!!!!NUMAI LA ASTA SE PRICEP UNII......nu am vazut sa faca VOLUNTARIAT PE SOSELE, IN CAMINE DE BATRANI SAU COPII ORFANI....ORI SA FACA CONTROLAE NOAPTEA CAND SE FURA LEMNELE ROMANIEI!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus