Luni,
06.05.2024
Cer Senin
Acum
9°C

Silviu Luca a câștigat voucherul de la Decathlon

Silviu Luca a câștigat voucherul de la Decathlon

Silviu Luca este cel mai nou câștigător al concursului organizat de Turnul Sfatului și Decathlon. ”Am aflat de concurs de pe internet, mi-au mai spus câteva cunoștințe de el, mai ales că știau că am ce să-mi iau de la Decathlon, așa că am urcat fotografia și am anunțat pe Facebook. Am vreo două mii de prieteni, ei au la rândul lor prieteni și s-a dus vestea. Chiar a fost unul care a trimis mai departe și m-a sunat, «vezi că am intrat pe site și ești în față, departe de locul doi». M-am blocat, nu m-am așteptat”, a declarat cel mai nou câștigător al concursului.

Silviu Luca a câștigat un voucher de 200 de lei la magazinul Decathlon și așteaptă marea finală de la sfârșitul anului.

De mâine puteți participa în continuare la concurs. La fel ca și săptămâna trecută, toți participanții vor intra într-un top general, urmând a se califica în finala concursului de la sfârșitul anului. Premiile ce vor fi acordate atunci vor fi două vouchere de cumpărături în valoare de 500 și 1500 de lei la magazinele Decathlon și o vacanță de iarnă în valoare de o mie de euro.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus