Duminică,
05.05.2024
Partial Noros
Acum
19°C

Ganț: Vă rog domnule ministru, doar puțin internet!

Ganț: Vă rog domnule ministru, doar puțin internet!

Deputatul FDGR Ovidiu Ganț continuă seria de interpelări adresată miniștrilor care s-au ocupat de portofoliul Transporturilor de-a lungul timpului cu o nouă solicitare. Ganț cere CFR să intre în normalitate, iar agențiile de voiaj ale CFR să aibă măcar conexiune la internet. ”Am încercat recent să cumpăr un bilet de tren pe ruta București – Berlin de la agenția de voiaj Timișoara. Pe calculatoarele angajatelor nu există un mers al treburilor la zi, doamnele respective trebuind să recurgă la un alt calculator de pe care consultau site-ul Deutsche Bahn, pentru a găsi trenurile necesare. Conexiunea la internet, evident, nu funcționa și ca atare, trebuiau să sune la telefon alte persoane care puteau accesa site-ul respectiv de pe alt computer”, i-a scris deputatul ministrului Transporturilor, Sorin Bușe.

Ganț i-a cerut în final ministrului puțin internet. ”Vă rog să dispuneți măsuri de urgență ca pe calculatoarele agenției să existe mersul treburilor actualizat și să funcționeze conexiunea la internet”, a mai scris Ganț.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Anonymus

Acum 7 ani

nu stiu mersul caror "treburi" sa fie actualizat dar mai mult ca sigur trebuie cel al "trenurilor" dar probabil corectorul doarme sau avea alta treaba...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus