Marţi,
14.05.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Video: cel mai mare protest al Sibiului din ultimii 27 de ani

Video: cel mai mare protest al Sibiului din ultimii 27 de ani

De mai bine de două săptămâni, sibienii au început să protesteze împotriva intențiilor și – mai apoi – ordonanțelor de Guvern emise pentru modificarea codurilor penale.

De la proteste cu 150 și 200 de oameni – sau chiar 50-60 – numărul celor ieșiți în stradă a crescut la aproximativ 10.000, în cursul ultimei duminici din luna ianuarie. Dar numărul cu adevărat impresionant – estimat la 25.000 la un moment dat – a fost constituit miercuri seara, la o zi după ce Guvernul Grindeanu a adoptat – noaptea – ordonanțele referitoare la codul penal. Turnul Sfatului a realizat filmul celui mai mare protest sibian din ultimii 27 de ani. Participanții la marșuri promit să le continue în fiecare seară.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus