Duminică,
19.05.2024
Cer Senin
Acum
10°C

Klemens, noul vicepreședinte al CJ Sibiu: Sper totuși să acceptați și o doamnă ceva mai serioasă

Klemens, noul vicepreședinte al CJ Sibiu: Sper totuși să acceptați și o doamnă ceva mai serioasă

Propunerea FDGR, Christine Manta Klemens, a fost aleasă ieri după-masă vicepreședinte al Consiliului Județean Sibiu.

Alegerea vine după ce fostul vicepreședinte, Helmut Fleischer, a renunțat invocând motive personale.

În prima intervenție publică a Christinei Klemens din noua poziție, aceasta a evidențiat experiența și seriozitatea care o caracterizează.

”Aș vrea, o data, să mulțumesc colegilor consilieri pentru votul exprimat. Pe mine asta mă oblige foarte mult, cu atât mai mult cu cât toate cele trei partide politice, respective reprezentanțe politice au fost de acord cu propunerea ca eu să fiu vicepreședinte. Asta mă ambiționează cu atât mai mult dar îmi dă și siguranța că voi avea colaboratori buni în rândurile tuturor. Știu că a plecat un coleg mai tânăr, poate mai dinamic, pe care mulți dintre dumneavoastră l-au agreat, sper totuși să acceptați și o doamnă ceva mai serioasă, serioasă în sensul de vârstă. Vă asigur că voi avea urechile deschise la toate problemele dumneavoastră și sunt convinsă că vom avea o bună colaborare”, a declarat Christine Manta Klemens.
Klemens CJ (12)

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

3 comentarii

Forum

Acum 6 ani

nasol... nu stiu cat sa mai acceptam pe oricine..doar ca vine de la Forum..Am o strabunica care o fost prietena cu sasii..putem sa o punem ceva..merge si vicepresedinte (daca nu se poate presedinte) :))
Raspunde

McD

Acum 6 ani

...roata morii se-nvarteste, tac, tac, tac....
Raspunde

Baditescu Mihai

Acum 6 ani

Pupincurista lui Marincuta!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus