X
53886574_23843188551040754_3080342019181117440_n.png (1)

Top sfaturi utile pentru mașina ta

Mergi la serviciu din pasiune și ai o familie care te iubește? Felicitări! Ai atins echilibrul în viață! Oare poți spune același lucru și despre roțile mașinii tale?

După cum probabil știi, reglajul direcției are un impact puternic asupra calității rulării automobilului. Simptomele unei direcții nereglate corespunzător sunt ușor de identificat: stabilitate scăzută, uzuri neuniforme ale anvelopelor, zgomote în curbe sau mașina „trage” stânga, dreapta. În plus, vibrațiile sunt rezultatul roților neechilibrate. Acestea pot apărea de la 60 km/h în cazul roților dezechilibrate foarte tare sau la viteze mai mari, în funcție de gravitatea situației.

Problemele la direcție se pot remedia într-un service auto autorizat și se solicită serviciul de reglaj direcție sau echilibrare roți.

Pentru a circula în siguranță, Expres Autoservice recomandă o verificare a direcției mașinii la maxim 6 luni sau oricând identificați o astfel de problemă. Echilibrarea roților, nu numai că îmbunătățește mișcarea și manevrabilitatea autoturismului, dar te poate scuti de eventualele reparații sau accidente. În plus, consumul de combustibil va fi unul optim și vei economisi bani.

Având în vedere faptul că este sezonul de schimbare a anvelopelor, este bine să nu neglijezi direcția mașinii, să pui accent atât pe echilibrarea roților, cât și pe reglajul direcției.

Circulați în siguranță!

 

TEL: 0729 022 022

site: www.expres-autoservice.ro 

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact