Luni,
06.05.2024
Cer Senin
Acum
12°C

VIDEO-Cea mai nouă metodă de furt a hoților de pe Bălcescu

VIDEO-Cea mai nouă metodă de furt a hoților de pe Bălcescu

O tânără sibiancă a făcut plângere la poliție și a postat și un video pe Facebook cu hoțul în acțiune, după ce a fost jefuită într-o cafenea din centrul orașului.

Mihaela a ieșit în oraș pe 13 septembrie, la o terasă de pe Bulevardul Nicolae Bălcescu. Nu mică i-a fost mirarea când, ceva timp mai târziu, a descoperit că îi lipsea portofelul. Tânăra a știut că ceva nu este în regulă așa că a cerut să vadă imaginile de pe camerele de supraveghere. Așa l-a descoperit pe el care i-a furat portofelul, direct din ghiozdan.

„Mi-am dat seama chiar când mă pregăteam să plec de la terasă. Ghiozdanul era deschis”, povestește aceasta pentru Turnul Sfatului.
Pe imaginile pe care sibianca le-a publicat și pe Facebook se vede cum bărbatul stă la masă cu un altul, chiar în spatele ei. Întâi încearcă să îi umble prin ghiozdan, cu mâna băgată în mâneca de la geacă. Ghiozdanul ajunge pe jos, îl ridică și îl lasă într-o poziție accesibilă, apoi începe să caute în el. Descoperă portofelul într-un final, îl ia și se uită în el, stând în continuare la masă.

Păgubita a depus plângere la poliție, însă până în acest moment hoțul nu a fost identificat.

 „Plângerea în cauză face obiectul unui dosar de cercetare penală înregistrat la nivelul Poliției Municipiului Sibiu și care vizează săvârșirea infracțiunii de furt. Polițiștii Biroului de Investigații Criminale desfășoară activități în vederea identificării autorului și aplicării măsurilor legale în consecință”, transmite Elena Welter, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

7 comentarii

dancp2

Acum 4 ani

hahaha no descoperit militienii pe aia din caracal o sa descopere hotul din sibiu sibiu oras europian
Raspunde

sibian

Acum 4 ani

hahaha avem 123 de camere, il vor prinde, este doar un pi de timp !!!!
Raspunde

stat esuat

Acum 4 ani

trebuie sa ne facem singuri politie...sa ne calificam singuri...Politia a ajuns zero barat...eventual un scut pt infractori...pt ca daca prinzi o lichea din asta si o lovesti...tu vei fii cel arestat Romania a ajuns un stat compromis in care nici un serviciu nu functioneaza si unii cetățeni sunt in siguranta,doar pt ca atunci nu vrea nimeni sa-i jefuiască/agreseze/ etc
Raspunde

arheolog

Acum 4 ani

metoda descrisa este foarte veche, mai veche chiar decat codul de procedura penala pe care nu vrei sa il citesti ca sa pricepi diferenta dintre arestare si retinere
Raspunde

Alex

Acum 4 ani

Politia este in continuare "sub acoperire" ;-) . In fata Politiei e plin de masini ce par nemiscate de ani de zile !!! Oamenii muncesc , nu gluma !
Raspunde

Barbosa

Acum 4 ani

Ai avut noroc ca nu te-a furat si pe tine ,nu se prindea nimeni.La cum ai lasat ghiozdanul nici nu e de merare ca esti victima sigura.
Raspunde

Iooo

Acum 4 ani

Romanul are o vorba "paza buna trece primejdia rea". Din ce vad in inregistrare, doamna/domnisoarea practic l-a invitat pe hot "la masa". Hotu-i hot, dar si proprietarii trebuie sa se asigure ca lucrurile de valoare sunt pastrate in locuri sigure.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus