Vineri,
26.04.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

Dragi șelimbăreni, mohani, bungarzi și veștemeni,

Dragi șelimbăreni, mohani, bungarzi și veștemeni,

vă invit să ne bucurăm de aceste zile şi să nu uităm că cel mai frumos cadou pe care îl putem face este să ne arătăm aprecierea și recunoștința față de cei din jur. Vă doresc tuturor să vă bucurați de Sărbătorile de iarnă, alături de familie și cei dragi!

Cu ocazia sărbătoririi Crăciunului și Anului Nou, vă doresc un sincer și călduros ”la mulți ani!” Sărbători fericite!

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

5 comentarii

Toma

Acum 4 ani

De ce nu ne lasati in pace cu avalansa asta de vorbe goale?Sunt atat de sincere ca si afectiunea mea pentru politicieni!Dupa ce intr-un an intreg ii ignorati,ii dispretuiti sau amenintati si faceti un singur lucru pentru ei-le luati banii,acum veniti cu vorbe mari pe care nu le credeti nici voi! Multumim, dar nu suntem naivi sau ageamii! PS-Opinia mea este valabila pentru toti uratorii din toate primariile.
Raspunde

Dracu

Acum 4 ani

Multumim pentru urari. Macar de sarbatori ar fi frumos sa vorbiti cu cei de la apa canal sa nu mai puta a hazna. Multumim.
Raspunde

dan

Acum 4 ani

Ha ha am auzit de bungarzeni dar de bungarzi niciodata ...
Raspunde

Cetatean din Mohu

Acum 4 ani

Ar fi frumos sa ne putem bucura de sarbatorile de iarna in liniste si pace dupa un an intreg de munca si nu tocmai usor.Dar se pare ca cel putin in Mohu numai asta nu se poate. De dupa masa si pana tarziu in noapte se bubuie cu petarde mai mici sau adevarate bombe de tresari din visul de Craciun .Politia trece pe la amiaz cand e liniste si pace si nu se intampla nimic iar apoi se declanseaza razboiul ...Nu ai la cine sa suni ( la112 te amendeaza ca nu e urgenta) ca la Politie e inchis.Parca pana anul acesta nu a fost chiar asa sa inceapa bubuielile cu cel putin o luna inainte de Revelion .Sat fara nici o randuiala.Plus ca inca nu s-a rezolvat cu mirosul infect din aproape fiecare seara si nici nu s-a dat din partea primariei un raspuns la cauza acestuia. Fiecare are dreptul sa traiasca intr-un mediu cat mai curat si linistit cu putinta ca de aia platim impozite si suntem egali in drepturi.Iar administratia publica si primarul din Selimbar mai au mult de facut pentru mentinerea in limitele normale a conditiilor de trai din Mohu. Acest mesaj este fara conotatii politice si doar omenesti.
Raspunde

Praf in ochi

Acum 4 ani

Da, frumos mesaj... L-as sfatui totusi sa-si aplece mai mult la tonele de gunoaie pe care constructirii le arunca pe unde apuca... nu ar strica cateva amenzi amexemplare pentru a eradica fenomenul... asta bineinteles ca se poate face daca nu esti in cardasie cu acesti asa zi dezvoltatori imobiliari! Si daca suntem la acest capitol, poate o mai atenta monitorizare a puz-urilor nu ar strica... domnule primar, va rog vizitati blocurile construite inainte de 89 pe partea dreapata a Vaii Sapunului dupa care faceti o vizita si la cele contruite cu girul dumneavoastra pe terenul Selimbarului pe partea stanga a vaiii.... se vede o mare diferenta la spatiile verzi...asta ar trebui sa va dea ceva de gandit!!! Toate cele bune de sarbatori... Sper sa fie o reactie din partea dumneavoastra..... nu doar praf in ochi.....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus