Vineri,
26.04.2024
Innorat
Acum
7°C

Liberalii au ajuns la 45% în sondaje

Liberalii au ajuns la 45% în sondaje

PNL este cotat de sondajul IMAS, realizat la comanda Europa FM, la 45% în luna decembrie, cu șase procente mai mult decât avea partidul în luna noiembrie. PSD se află pe locul doi în topul preferințelor, cu 18,5%, în scădere față de luna noiembrie când înregistra 21,3%.

În scădere este și USR, care în luna decembrie a fost indicat ca partidul care ar fi votat la parlamentare de 11,5% dintre respondenți, în scădere cu peste un procent față de luna precedentă (12,6%). Partenerii de alianță ai USR se află și ei în scădere, 3,5% dintre cei intervievați de IMAS declarând că ar vota lista PLUS, față de 5,6% în noiembrie.

Dintre formațiunile parlamentare, pragul ar fi atins, dacă duminica viitoare ar fi alegeri parlamentare, de Pro România (6,4%) și UDMR (5%).

image-2020-01-6-23582669-0-sondaj-imas-2 image-2020-01-6-23582668-0-sondaj-imas-1

Sondajul IMAS la comanda Europa FM a fost realizat în perioada 4 – 18 decembrie 2019, pe un eșantion de 1.011 persoane cu vârste de peste 18 ani.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1706

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

6 comentarii

Toma

Acum 4 ani

Aceste sondaje sunt tot atat de exacte ca si prognoza vremii!Eu m-as bucura sa fie adevarat;cei din fosta guvernare trebuie nu doar indepartati ci trimisi in fata justitiei!Dupa guvernarea catastrofala a guvernului trecut toti cei vinovati trebuie deferiti justitiei!Romaniei ii trebuie multe generatii ca sa revina la situatia de dinainte.Nu-i permis ca un individ ca Tudorel Toader(el e doar un exemplu!) sa ne rada un nas si sa nu plateasca greselile uriase(facute cu voia sa) impotriva romanilor!
Raspunde

Tăcerea Mieilor

Acum 4 ani

Daca sunt facute cu voia sa, nu sunt greseli, sunt un fel de crime impotriva natiei romane, in incercarea disperata de a apara hotii care se ascund de la revolutie si isi pastreaza privilegiile, acum pasate beizadelelor care au umplut tara de firme racordate la tot felul de contracte cu statul. Sau mai rau, cazul Firea... care a avut tupeul si sustinerea de a infiinta firme de partid pe banii publici, pe model stalinist. Aceste beizadele, flori ale cleptocratiei cu iz bolsevic de origine locala, ne persifleaza din sutele de masini de lux, cumparate din contracte cu statul. Masini de lux, vacante, viata buna, pe banii fraierilor, care isi vand sufletul la banci pentru un apartament si pleaca sa munceasca "afara", pentru a aduce mai multi bani la bugetul capusat de beizadelele comuniste. De-aia n-avem autostrazi, educatie, sanatate, ca se plimba elefantii din bucatarie pe strazi cu mii de jeep-uri, porsche si ce mai vreti voi. Acolo sunt banii pe care-i platim in fiecare luna, statului romanesc. Tudorel, ca si Firea si altii, trebuie trimisi in judecata si apoi in puscarie. Averile lui Mazare, Nastase, Voiculescu, Dragnea, trebuie si ele confiscate.... asa ca sa nu ne spuna PNL ca sunt buni, atat timp cat astea nu se intampla. Daca nu fac nimic, nu sunt altceva decat niste complici ai PSD.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

El Borado

Acum 4 ani

Au ajuns pe fondul scarbei provocate de PSD, nu pe vreun merit. Dar se va trezi lumea, pana la alegeri si va vota USR, PMP si altele.
Raspunde

Astrida Fodora

Acum 4 ani

Ahahaa. In vise
Raspunde

Mihai

Acum 4 ani

E fake news...defapt sică manolică, țurcana plasticata & co. au defapt 101%...
Raspunde

///

Acum 4 ani

Iar dupa cedDl. Orban va bloca dublarea alocatiilor si cresterea salariilor profesorilor, PNL abia va mai ajunge la 15%///
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus