Vineri,
03.05.2024
Cer Senin
Acum
18°C

Peste 360 de locuri de munca disponibile in judet

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu anunţă că cei aflaţi în căutarea unui loc de muncă, sunt aşteptaţi la sediul agenţiei pentru a alege din oferta de 356 de locuri de muncă vacante. Cele mai multe sunt disponibile în Sibiu (292), Mediaş (36), Cisnădie (20), Agnita (16) şi Avrig (1).

„Din totalul locurilor de muncă, 51 se adresează persoanelor cu studii superioare - consilier juridic, dispecer, inginer de sistem software, inginer electromecanic, inginer geolog, inginer mecanic, inginer textile, inspector de specialitate daune, logistician gestiune flux, programator, proiectant inginer mecanic, psiholog, redactor, şef birou, tehnician proiectant. Restul de 314 posturi sunt pentru persoane fără studii superioare”, spune Dana Radu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus