În prima săptămână de activitate, respectiv 25 noiembrie – 1 decembrie 2013, comisia mixtă de control constituită la nivelul Instituţiei Prefectului – Judeţul Sibiu a verificat cinci unităţi de panificaţie, patru de carmangerie şi patru unităţi de măcelărie. Comisia, formată din reprezentanţi ai Instituţiei Prefectului, Direcţiei de Sănătate Publică, Direcţiei Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor şi ai Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor, a aplicat următoarele sancţiuni: şase amenzi contravenţionale în valoare de 29.000 de lei, două avertismente, precum şi oprirea temporară de la comercializare a unor produse alimentare în valoare de 1.012 lei.
”În conformitate cu Ordinul Prefectului Judeţului Sibiu nr. 379/22.11.2013, obiectivul acestei comisii mixte de control este verificarea modului de depozitare, transport şi comercializare a produselor alimentare de origine animală şi nonanimală specifice sărbătorilor de iarnă din unităţi de alimentaţie publică, pieţe, târguri şi oboare din judeţul Sibiu”, a transmis astăzi Instituția Prefectului Sibiu.
Comisia mixtă de control va funcţiona până în 15 ianuarie 2014. Constatările din teren şi măsurile propuse sunt raportate conducerii Instituţiei Prefectului în termen de cinci zile de la data efectuării controlului.
Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).
Tag-uri: Comisariatului Județean , Direcţiei Sanitare Veterinare , Instituția Prefectului Sibiu , Siguranța Alimentelor Sibiu , Sănătate Publică , Instituției Prefectului Sibiu , Judeţul Sibiul , Protecţia Consumatorilor Sibiu
Vizualizari: 423
Ultimele comentarii
Acum 5 ore
Fane
Acum 5 ore
Aristide
Acum 6 ore
Rafa
Acum 6 ore
Xxx
Acum 7 ore
Filar Monika