Luni,
29.04.2024
Cer Senin
Acum
10°C

Primarul, despre noul scandal de coruptie din jurul lui Carabulea: sa isi fi vazut de treaba

Noul dosar construit de procurorii DNA pe urma jocurilor de interese generate de Ilie Carabulea în afara legii afectează imaginea orașului, lasă de înțeles primarul Klaus Johannis. Care nu se aștepta la o astfel de situație, având în vedere recenta condamnare la închisoare cu executare pe care milionarul sibian a mai primit-o. ”Mă surprinde și mă deranjează, recunosc. M-am cam săturat de titlurile acestea, negative pentru Sibiu, din cauza unor oameni care ar trebui să își vadă de treabă”, a declarat Klaus Johannis, în cadrul unei conferințe de presă.
Întrebat dacă el consideră că ”lecția” dată lui Carabulea prin condamnarea din 2012 a lăsat ceva în mintea milionarului, Johannis a refuzat să comenteze. ”Nu știu dacă se pune problema așa, nu am studiat dosarul și nici nu știu dacă cele incriminate s-au întâmplat înainte sau după sau în timpul «lecției». Nu știu și nici nu mă interesează în detaliu. Nici nu pot să presupun că este sau nu vinovat, habar nu am. Doar că știrile sunt eminamente de natură negativă și mă deranjează acest lucru. Ca edil”, a completat primarul.
Ilie Carabulea este arestat pentru 29 de zile într-un scandal de corupție cu dare de mită, trafic de influență și inclusiv ”legi” aprobate cu dedicație.

foto arhiva

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 464

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

21 comentarii

caraiohanis

Acum 10 ani

Din poza se vede cu claritate care-i mai mare!
Raspunde

unu\'

Acum 10 ani

De fapt acei \'\'oameni care ar trebui sa isi vada de treaba\'\' sunt procurorii DNA care,dupa cum stim tot de la fostul viitor Prim Ministru,au exagerat cu ascultarea telefoanelor.Nici nu vreau sa-mi imaginez cit de stinjenit a fost aseara,umar la umar cu Chitoiu,nefericitul sot al exagerat-ascultatei doamna Chitoiu.
Raspunde

vax

Acum 10 ani

Mare om, mare caracter, Herr Klaus! Cum se dezice de nea Ilie, prietenarul lui care l-a umplut de firfirici si cum se mai spala el pa maini, mai ceva ca Pilat din Pont. De fapt iohanusul nost\' e Pilaf din Ponta! Cica a fost afectat Sibiul... il doare la patina pe sas, el este interesat doar de propria imagine, dar grav este ca a ajuns sa confunde orasul cu propria persoana, nu doar cu mosia lu\' ta-su, primita ca mostenire!
Raspunde

joseph

Acum 10 ani

Băi, vax, până una alta nu ești decât un calomniator jegos, îți pute gura de la o poștă, nimeni nu poate sta lângă tine.<br> Cum îți poți închipui că un primar poate sta la distanță de oamenii de afaceri din orașul lui, care până una alta, plătesc o groază de impozite locale? A umplut bugetul local de firfirici, nu buzunarele primarului! <br>Se vede clar că nu ai nicio noțiune despre ceea ce înseamnă această funcție, știi doar să arunci cu noroi. <br> Hai sictir, că începi să mă plictisești.
Raspunde

regatean

Acum 10 ani

ba cum va bucurati de raul altuia ,ba nu am nimic cu nea ilie dar omul asta este sptre deosebire de multi detractoori din sibiu ,un adevarat sibian ,dupa el ramine ceva folositor comunitati ,ba da de aia care vau lasat someri si au transformat fabricile lasate de huliti sasi si continuare conduse de activisi cu facultati la FF ,ce parere aveti ,au ramas propietari de fapt singuri ca pe voi dupa o viata de munca vau dat afara ,a venit neica nimeni si dintro data este propietar pe ce am construit noi 4 -5 generati ,ba voi nu vedeti ca totul in cepe cu sibiul ,singura reduta nesifonata a fost banca carpatica asta ca concureaza pe mitici de la vale ,ba asta a creat 6000 de locuri de munca in toata tara ,in banat ,moldova ,transilvania si oltenia ce ar fi s-a va inchida alea doua lini a lui DACOSS ,rm vilcea -sibiu -cluj si aia rm vilcea -bucuresti va lasat fara servici pe toti regateni ,si trebuie s-a va apucati de meseriile vechi adica ,fuse ,linguri si oale ca asta este singura voastra ocupatie ,johannis prim -ministru ba asta este buna pentru oece reoman cu scaun la cap ,pe voi astia de conduceti de 25 de ani va vazut toata lumea ce puteti ciordeala si clanta mare
Raspunde

@

Acum 10 ani

Doi frati patati.4&5.
Raspunde

@6

Acum 10 ani

Corect,aceștia(4 și 5)contraatacă în tandem dar devin tot mai penibili ,mâine poimâine vor rămâne șomeri,deoarece bossul lor klaus-giratoriu se v-a duce la bucale,atunci să-i vezi...probabil vor deveni lingăii lui nelu cindrea...ha ha ha ha!!!
Raspunde

@4

Acum 10 ani

Autosuficenta si ranjitul pe la posturile TV nu impiedica raspunderea penala a acestui individ. este prea mult sa dialogheze cu cetatenii ..fara audiente .... angajatii lui si ai lui Avira Developement sunt pe sistem javol meine Furer ! noi sa avem case si apartamente si cu gradinaru si cu lazar la fel cum am facut cu carabulea..deci, meritam si noi atentia macar DNA (de la natiue auzite!).
Raspunde

joseph

Acum 10 ani

Da\' trageți-l odată la răspundere, dac-aveți pentru ce, că sunteți ca niște cațe distruse, tot comentați pe la colțuri.
Raspunde

klaus @ joseph

Acum 10 ani

Draga pupenklausul meu iubit, astia m-ar trage la raspundere, dar nu pot fiindca sunt niste palmasi insignifianti ca si tine! Dar tu, sluga mea favorita, ai marele avantaj ca-ti mai dau eu ceva la ciugulit si belit. Si cu trasul... tu chiar poti sa ma tragi de mataranga inainte de sugiuc!
Raspunde

asd

Acum 10 ani

Domnule johannis pana acum nu v-ati prins cum sunt sibienii. Fac evaziune, fura fondirile pt handicapati, prosti, fuduli, prumul loc la ciordit gaz de la eon. Dar cand ii asculti ei sint cei mai cei. Astia sunt cu astia defilezi
Raspunde

@asd

Acum 10 ani

Tu ești în mod clar un caz patologic. Ai o poezie și ai, invariabil același discurs: sibienii fură fondurile de la handicapați/ Cred că ai avut o copilărie foarte nefericită, și după ce ai terminat școala specială, ți-a furat cineva jucăria preferată.... Ai rămas profund traumatizat și acum defulezi. Ai grijă cu decompensarea și reboundul.... CAUTĂ-TE PRIETENE CĂ E GRAV !!!!
Raspunde

@5

Acum 10 ani

Amice.... scuză-mă, dar ai nevoie de o analiză mai pertinentă. Ce a făcut omul acesta pentru Sibiu ??? Care este diferența între patronii cu facultăți la FF și el cu doctoratul făcut de alții ???? Ce redute neșifonate? De unde 6000 de locuri de muncă (poate cu rotațiile zilnice...)??? Nu cred că știi ce vorbești Și încă ceva: mai respiră atunci când scrii. Precis îți vei aminti ceva reguli de ortografie și punctuație (să nu mai spun de gramatică și topica frazei...
Raspunde

Eu, sibianul

Acum 10 ani

Mai joseph, tu nu pricepi ca nici ilie de la scularie, nici altii ca el, nu se duc singuri la fund? Eu am mai spus ca incep sa zangane lanturile, trebuie putina rabdare, doar no sa-l ia pe idolul tau tocmai acum, cand inca este folosit pe postul de viitor fost premier...
Raspunde

Eu, sibisnul

Acum 10 ani

Doamne fereste... am vrut sa scriu fost viitor premier...
Raspunde

Eleuteriu

Acum 10 ani

La Sibiu se va infinta o echipa oficiala de curling,astept propuneri pentru jucatori.
Raspunde

WCdklyYrtkbnp

Acum 10 ani

******
Raspunde

@12

Acum 10 ani

Las-o mai moale ca din dorinta ta de a face pe desteptul iese prostia la suprafata . Adica tu vrei sa arati dar nu ai ce
Raspunde

plus

Acum 10 ani

sunteti nebuni nu vedeti ca e Guru? Are opinii pentru Bucuresti si cu cine discuta ..inclusiv de pahar Noi, tampitii de sibieni nu-l intelgem iar el, unicatul, intangibilul este chinuit de intrebarea grava, exclusiva in interesul cetatenilor : ” Daca se rupe USL, li se rupe si de mir Johan? ” Vedeti cata grija pentru noi? Trebuie iubit si protejat intr-un spatiu mai pitoresc. S-a plictisit in cladirea aia pe care deocamdata nu a restituit-o bisericii evanghelice. Cel mai sigur loc este la Aiud ....nu-l mai deranjează sibienii obraznici si romani si nici nu se mai expune la initierea vreunui testament, hotarare de consiliu sau, doamne pazeste, a vreunei ordonante de urgenta. ce ziceti? trebuie iubit ca si el se iubeste fara noi.
Raspunde

@17

Acum 10 ani

da tu ce faci toata ziua?? o freci la rece? ti-ai pierdut si creierul cu prea multa la....
Raspunde

@asd (18)

Acum 10 ani

Fi mai coerent.... ai reușit totuși să scrii o frază fără \'hoți\' și fără \'handicapați\'.... E un început, dar pentru fost copil cu CES, e un remarcabil proces. Încet, încet vine ea și coerența, nu fi necăjit.... n-ai capul (foarte) pătrat. Și acum aștept plâns și furtuna de invective și înjurături din vocabularul școlii speciale.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus