Duminică,
05.05.2024
Partial Noros
Acum
8°C

Peste 500 de elevi din judetul Sibiu au depus contestatii la Bacalaureat

Luni, după afișarea rezultatelor la Bacalaureat, 518 candidați au depus contestații, nemulțumiți de notele primite.

Contestații au fost depuse la 23 de discipline.

„Cele mai multe contestații au fost la Limba și literatura romana, respectiv 182 la Limba și literatura română la profilul Real, iar 55 la profilul Uman”, a spus Livia Crețulescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Sibiu.

Contestațiile vor fi soluționate până vineri, 11 iulie, în alt județ.

69,02% dintre elevii din județul Sibiu care au susținut examenul de Bacalaureat au reușit să să îl promoveze, respectiv 1.624 de elevi, în timp ce 726 de candidați au fost declarați ”respinși”.

Foto: trm.md

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 385

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

4 comentarii

un parinte

Acum 9 ani

De ce contestatiile se trimit in alt judet ?Pentru o transparenta totala de ce nu sunt corectate cu elevul si parintele (eventual) langa si sa li se explice concret ce si unde a gresit ?Se stie foarte bine ca primul profesor corecteaza lucrarea si pune o nota iar celalalt profesor care trebuie si el sa faca acelasi lucru trece doar o nota apropiata de prima fara a mai parcurge lucrarea. De ce eu ca parinte nu am posibilitatea sa vad lucrarea corectata daca am vreo suspiciune legata de nota ? Si profesorii au devenit o casta in tara asta ?
Raspunde

Georg

Acum 9 ani

Ma intreb numai:- CINE le-a SCRIS contestatiile? Si cat costa formularul-pe-bucata?
Raspunde

@1

Acum 9 ani

esti cam bou.
Raspunde

@3

Acum 9 ani

Bou esti tu prietene. Te deranjeaza cumva comentariul ? Te simti cu musca pe caciula ?Daca vrei sa faci un comentriu poti si civilizat sau iti lipsesc niste ani (7) ?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus