Duminică,
05.05.2024
Parțial Noros
Acum
11°C

S-a ghemuit intre sine, sperand ca nu va fi calcata de tren

O femeie care încerca să traverseze calea ferată a observat prea târziu trenul și s-a ghemuit între șine, sperând să se salveze. Chiar dacă a supraviețuit impactului, femeia a murit câteva ore mai târziu, la spital.

Accidentul s-a petrecut in halta Aciliu, iar femeia care nu încerca decât să traverseze șinele avea 80 de ani.

La locul accidentului feroviar s-a deplasat un echipaj SMURD, care a încercat să o stabilizeze pe pacientă. Aceasta încă trăia când a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe. "Femeia cu vârsta în jur de 80 de ani adusă de SMURD la Unitatea de Primiri Urgenţe în urma unui accidet feroviar din păcate nu a supravieţuit. Ea a fost diagnosticată cu politraumatisme, fracturi multiple bazin, traumatism cranio-facial. A intrat in stop cardio-respirator şi în pofida eforturilor echipei medicale nu a mai putut fi resuscitată", se arată într-un comunicat din partea Spitalului Clinic Județean Sibiu.

Cercetarea evenimentului continuă sub conducerea polițiștilor de la Transporturi Feroviare.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

4 comentarii

rodica

Acum 9 ani

Cautam oameni seriosi si ambitiosi care vor sa lucreze de acasa ca operator online,fara un program fix,o munca usoara si un castig garantat in functie de munca depusa.Detalii la email:[email protected].
Raspunde

Ioan

Acum 9 ani

Locuri de munca alternative pentru toate localitatile! Oferim seriozitate maxima! Incheiati pe loc contract legal! S-au acordat deja primele castiguri! Oamenii sunt foarte multumiti! Avem dovada castigurilor! NU e MLM si NU e joc piramidal! Castigati 300 de dolari lunar, lucrand 3 ore pe zi ca operator online! Detalii va oferim dupa ce trimiteti textul \"Info\" la adresa de email: ***
Raspunde

pt. Ioan & rodica

Acum 9 ani

incercati cu baba din articol, s-ar parea ca doreste.
Raspunde

:-))

Acum 9 ani

Macar nu a murit in vag...altcumfel nu auzeam de asemenea super oferta de munca :-)))
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus