Duminică,
05.05.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Fata de 15 ani, lovita pe trecere, in zona Polsib

Un șofer neatent a lovit o tânără de 15 ani, pe trecerea de pietoni din zona Polsib, care se află în plină reconfigurare. Accidentul a avut loc ieri, chiar de Ziua Copilului. Tânăra traversa strada dinspre Polsib, spre restaurantul Select, iar șoferul conducea dinspre Aeroport, spre centru. Atent, probabil, la lucrările care se efectuează în zonă, bărbatul de 40 de ani, din Sibiu, nu a oprit la trecere și a agățat-o pe fată, care traversase deja mai bine de jumătate din stradă.

Accidentul a avut loc ieri dimineață, iar fata a primit îngrijiri medicale, dar, pentru că a fost rănită ușor, nu a necesitat internare.

Polițiștii rutieri continuă cercetările. Șoferul vinovat este cercetat pentru vătămare corporală ușoară din culpă.
 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Tag-uri: Ziua Copilului

Vizualizari: 332

Comentarii

7 comentarii

Trecere semaforizata ?

Acum 8 ani

ce-ar fi daca nu ar trece pietonii din 10 in 10 secunde strada, unu cate unu.? Cred ca e justificata putina rabdare ce li s-ar cere, avand in vedere si numai aspectele legate de poluare ;). Oricum dorintele de genu asta sunt .. message in a bottle.
Raspunde

michael

Acum 8 ani

e cam***in zona respectiva de cand cu lucrarile alea care par ( dupa umila mea parere ) ca dureaza cam mult ...vorbim de un simplu sens giratoriu ...
Raspunde

@1 exact

Acum 8 ani

nu ala care nu a vazut fata e de vina, ci fata ca a avut nesimtirea sa treaca prin fata individului...ce-ar fi daca s-ar interzice 2-3 zile circulatia in mare metropola Sibiu(iti ia cam 2 ore sa o parcurgi pe jos de la un capat la celalalt) sa se reduca poluarea si bizonul de la 1 sa-si aduca aminte cum e sa mearga pe jos si sa invete sa treaca strada, mai ales ca o sa fie in siguranta si nu-l calca nimeni
Raspunde

@4

Acum 8 ani

Monsieur, daca bine citesti postul1, vei vedea ca nu se face nicio referire la situatia neplacuta din articol si in niciun caz nu s-a luat apararea soferului. Cazul de fata e unul din multele petrecute in Sb. Beneficiarii directi ai propunerii vor fi pietonii daca stai sa cugeti putin. Mai lasa vitejismele cu umblatul pe jos ca nu inseamna nimic. Pantoful si cauciucul au fiecare rolul si locul lor si deocamdata de bine de rau trebuie sa conlocuiasca. Ar fi win-win o solutie cu semaforizarea temporizata a trecerilor de pietoni de pe arterele principale. Dar matale da-o-nainte cu bizonii tai...
Raspunde

oarescare

Acum 8 ani

bai exact din ce nare catun te tragi de ne jignesti orasu ,sti ce inseamna ,metropola ,nici capitala voastra nu este metropola ,[3 000 000 locuitori ,se numeste metropola ] asa ca mai lasa aerele de mare metropolitan ce esti ,din vreun catun uitat de lume ,si ti-o spune unu care a vizitat adevarate ,metropole ,nu mai compara mere cu pere ,frustratule
Raspunde

@5

Acum 8 ani

Natangule analfabet , tu mai departe de Dealu\' Daii n-ai fost in veci ,ce vb tu de metropole ,dubleaza-ti doza de xanax pt ca e grav cu tine!
Raspunde

@6

Acum 8 ani

Stai linistit ca a vazut mult mai multe, cit n-a vazut toata familia ta, sau chiar nu observi ce idei bune da.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus