Luni,
06.05.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Concert Furdui Iancu la festivalul "Bujorul de munte"

Concert Furdui Iancu la festivalul

În perioada 4-5 iulie va avea loc, la Gura Râului, cea de-a XII-a editie a festivalului “Bujorul de munte”. Printre invitații acestei ediții se număra Tudor Furdui Iancu, Georgiana Vița, Dinu Iancu Sălăjanu și Ansamblul Folcloric Profesionist Cindrelul-Junii Sibiului.

 “ Vrem să fie ceva frumos, ca și în celelate ediții. Va fi un sfârșit de săptămână relaxant, cu invitați de excepție, tradiții și mâncare bună.” a declarat Călin Gheorghe, primarul comunei Gura Râului.

Festivalul va avea loc în apropierea barajul de acumulare. În cadrul acestei ediții vor avea loc concursuri și jocuri cu specific tradițional, spectacole folclorice de cântece și jocuri populare dar și  prezentarea gastronomiei specific gurenilor.  În prima zi a festivalului, începând cu ora 22:00 va fi și un foc de tabără.

În cea de-a doua zi a festivalului va avea loc jocul junilor din Gura Râului, care se va desfășura în fața bisericii din centrul comunei și un spectacol folcloric pe scena festivalului locată în aval de baraj.

Festivalul a luat naștere în anul 2004 și de atunci a strâns anual mii de oameni dornici să petreacă cu invitați de onoare și să guste din bunatățile gurănești.

Sursa foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 673

Paula Văleanu

de Paula Văleanu

Cultură
Telefon:
0751 057 240

Comentarii

5 comentarii

felicia

Acum 8 ani

Acum! Venituri imediate, din prima luna! 100-285 de euro lunar! Avem nevoie urgent de oameni seriosi si interesati de o colaborare in timpul liber sau full-time, la alegere, pentru castiguri rapide, 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), chiar din prima luna! Cerem si oferim seriozitate totala! Pentru mai multe detalii, contactati imediat unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: felice_rus***
Raspunde

Radu

Acum 8 ani

Va transformati in tribuna. Tot mai des vad articole despre muzica populara. Va rog incetati, nu intereseaza pe nimeni. Uitati-va la numarulnde vizualizari al articolului.
Raspunde

costy

Acum 8 ani

Nou si special! 100-285 de euro lunar! Castigati bani din prima luna! Selectam urgent oameni seriosi si foarte interesati sa colaboreze cu noi in timpul liber sau full-time, la alegere, intr-o activitate foarte usoara, cu castiguri de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), chiar din prima luna. Pentru mai multe detalii, contactati imediat unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email:costicapanaite56***
Raspunde

Flory

Acum 8 ani

Venituri imediate, din prima luna! 100-285 de euro lunar! Va oferim o posibilitate de a colabora cu noi si de a lucra part-time sau full-time, in asa fel incat sa puteti castiga imediat bani, 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), din prima luna. Activitatea este usoara si placuta. Cerem seriozitate maxima! Cand doriti mai multe informatii, contactati unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: project.flory1***
Raspunde

@flory

Acum 8 ani

Du-te\'n cratimă cu postările tale idioate!!! Eu vreau 287 EUR!!! Ce-mi oferi pentru asta ???
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus