Duminică,
05.05.2024
Parțial Noros
Acum
18°C

29 de evacuati de pe Aleea Streiu, din cauza unui frigider supraincalzit

29 de evacuati de pe Aleea Streiu, din cauza unui frigider supraincalzit

Noapte albă pentru locatarii unui bloc de pe Aleea Streiu, după ce o perdea densă de fum a fost observată ieșind din unul dintre apartamente. Echipajele Inspectoratului pentru Situații de Urgență au evacuat 29 de locatari din bloc, ca să elimine orice pericol. Trei mașini SMURD și alte două de pompieri s-au deplasat la locul incendiului.

Incidentul a pornit de la un frigider care s-a supraîncălzit și a luat foc. Pentru că incendiul a pornit în jurul orei 3 dimineaţa, nimeni din apartament nu a observat nimic. Locatarii, o familie cu un copil, s-au trezit abia când fumul era deja prea dens ca să mai poată respira. Între timp, luaseră foc mai multe obiecte electrocasnice şi mobila din bucătărie. Fumul s-a răspândit pe toată scara blocului. Nouă persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce s-au intoxicat cu fum.

Un bărbat şi şase femei au primit asistenţă din partea echipajelor SMURD şi nu au mai avut nevoie să fie transportaţi la spital. În schimb, doi copii, ambii băieţi în vârstă de 9 ani, au fost transportaţi la Spitalul de Pediatrie. “Starea lor este bună, au suferit o formă uşoară de intoxicaţie cu monoxid de carbon. Rămân internați, pentru supraveghere”, spune purtătorul de cuvânt al spitalului, dr. Ioana Mătăcuță.

Familia în apartamentul căreia a izbucnit incendiul a dormit, peste noapte, la rude, iar ceilalți locatari evacuați au refuzat cazarea temporară și s-au întors în apartamentele lor.
 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 460

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus