Luni,
06.05.2024
Partial Noros
Acum
18°C

Peste 230 de locuri de munca vacante in judet

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu anunţă că în judeţul Sibiu sunt peste 230 de locuri de muncă vacante. Cele mai multe sunt disponibile în Sibiu- aproximativ 120, în Agnita şi Mediaş peste 50 de locuri pe oraş, iar în Avrig există doar două posturi vacante.

Din totalul locurilor de muncă, mai mult de 200 se adresează persoanelor fără studii superioare, iar restul sunt pentru cele cu studii superioare: agent de turism,agent imobiliar, agent vânzări, consilier juridic, consilier/expert/inspector/referent/economist in management, director economic, director vânzări, inginer energetică industrială, inspector de specialitate protecţia muncii, inspector asigurări, programator, reprezentant comercial, şef birou aprovizionare, specialist evaluare daune şi specialist marketing.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus