Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Peste 230 de contestatii au fost depuse dupa a doua sesiune de bacalaureat

Peste 230 de candidaţi dintre cei care au susţinut, în judeţul Sibiu, examenul de bacalaureat în sesiunea de toamnă au depus contestaţii, cele mai multe înregistrându-se la proba de matematică, transmite corespondentul Mediafax. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Şcolar Sibiu, la sediul instituţiei s-au depus 239 de cotestaţii la probele bacalaureatului, cele mai multe dintre ele - 94 - fiind la matematică. Un număr de 58 de contestaţii au fost depuse pentru proba de limba şi literatura română, iar 43 pentru proba de biologie. Contestaţiile vor fi rezolvate marţi şi miercuri, urmând ca rezultatele finale ale celei de-a doua sesiuni de bacalaureat din acest an să fie afişate joi. La finalul celei de-a doua sesiuni a examenului de bacalaureat, în Sibiu, promovabilitatea înainte de contestaţii a fost de 39,14 la sută.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 191

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus