Vineri,
26.04.2024
Innorat
Acum
7°C

Weekend dedicat concertelor de jazz si expozitiilor

Pentru că mai sunt câteva zile până începe stagiunea de toamnă a Teatrului Naţional „Radu Stanca”, week-end-ul acesta sibienii pot să aleagă în locul teatrului, să meargă la un concert de jazz, un simpozion sau o expoziţie.

Simpozion dedicat lui Rudolf Steiner

Societatea Antroposofică din România organizează în perioada 9 - 11 septembrie, simpozionul internaţional aniversar “ Univers Rudolf Steiner “.

În cadrul simpozionului vor avea loc prezentări din activitatea de pionerat a Mişcării Antroposofice din România în perioada “undergroud“, vernisaje, o expoziţie de carte antroposofică, spectacolul inedit de monooperă „Faust”, de J.W. Goethe, dar şi cursuri artistice de pictură antroposofică si arta vorbirii. Evenimentele se vor desfăşura la Biblioteca Astra şi la Liceul Brukenthal. Intrarea este liberă la toate manifestările simpozionului.

Tonight Jazz Ensemble la Sibiu

Vineri şi sâmbătă, în Atrium Classic Cafe vin cei de la Tonight Jazz Ensemble din Târgu Mureș. Cei cinci componenţi ai formaţiei - Trozner Szabolcs - pian, Puja Barna - trompeta, Gombocz Avar - tobe, Zonda Attila - bass și Boros Emese – voce, promit sibienilor două concerte de neuitat. Concertele vor începe la ora 22:00, iar intrarea este liberă.

Expoziţii de pictură, costume tradiţionale şi reptile vii

La acest sfârşit de săptămână, muzeele sibiene oferă vizitatorilor nu mai puţin de zece expoziţii.

Expoziţia de reptile vii Ora: 10:00 Locatia: Casa Albastra

Expozitia “Arta mobilierului pictat. Unelte şi culoare" Ora: 10:00 Locatia: Casa Artelor

Expoziţia Portraits Transsylvania - Oameni din Caţa Ora: 10:00 Locatia: Centrul de Cultura F. Teutsch

Expoziţia: Drumul Ora: 10:00 Locatia: Galeriile de Arta Contemporana

MEMORIE CULTURALA. DOCUMENTAREA PATRIMONIULUI - SECOLELE XVIII-XXI Ora: 10:00 Locatia: Muzeul Brukenthal - Cabinetul de Stampe

Expoziţia: Grup 4 + 2 Ora: 10:00 Locatia: Muzeul Brukenthal - Sala de expozitii temporare

Expoziţia: Mărturii ale credinţei, simboluri ale mândriei: Creaţii ale meşterilor orfevrieri pentru patricienii oraşului Gdansk, din colecţiile Muzeului Naţional din Gdansk Ora: 10:00 Locatia: Muzeul de Istorie Casa Altemberger

Expoziţia: Cătina – Ginsengul românesc Ora: 10:00 Locatia: Muzeul de Istorie Naturala

Expoziţia: Împreună Ora: 10:00 Locatia: Muzeul de Istorie Naturala Sala multimedia

Expozitia Costumul săsesc de sărbătoare. Podoabe - eleganţă şi simplitate Ora: 10:00 Locatia: Muzeul Emil Sigerus

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus