Vineri,
23.04.2021
Ploi Scurte
Acum
9°C

E.On a pus sigiliu pe 13.000 de aparate neverificate la termen

În primele nouă luni ale lui 2012, reprezentanții E.On Gaz Distribuție au sigilat mai bine de 13.000 de aparate alimentate cu gaz, depistate ca fiind neconforme de către inspectorii companiei. Cele peste 13.000 de aparate au rămas sigilate până la remedierea defecțiunilor constatate sau a întocmirii documentațiilor necesare.
”Funcţionarea în condiţii de siguranţă a instalaţiilor interioare de gaz poate fi afectată de uzura acestora. Astfel, apariţia unor fisuri, deteriorarea îmbinărilor şi distrugerea în timp a etanşeităţii instalaţiilor de gaz pot favoriza acu-mulări de gaze care duc la incidente cu urmări deosebit de grave”, arată reprezentanții E.On.
”Este responsabilitatea fiecărui consumator de gaze naturale să apeleze la serviciile firmelor specializate în domeniu pentru efectuarea verificării instalaţiilor de gaz - o dată la doi ani, şi reviziei acestora – o dată la zece ani, operaţiuni care sunt obligatorii, conform prevederilor legale. Totodată, consumatorii de gaze naturale trebuie să întreţină instalaţiile interioare de gaze naturale şi să respecte normele de utilizare ale acestora pentru funcţionarea în condiţii de siguranţă”, se mai arată într-un comunicat al companiei.

Vizualizari: 183

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Odin

Acum 8 ani

:) Astea sunt represalii pentru scandalul cu strazile? :)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus