Duminică,
27.11.2022
Parțial Noros
Acum
2°C

Arta plastica sibiana promovata la Bucuresti

,,Artişti sibieni pe simezele sălii de expoziţii ,,Constantin Brâncuşi”, aşa se numeşte expoziţia pregătită până la cel mai mic detaliu de expertul restaurator pictură de la C.N.M. ASTRA, Geanina Ionescu. Vernisajul acestei expoziţii va avea loc marţi, 7 octombrie, dată în care va fi lansat şi catalogul tipărit al expoziţiei. Vernisajul va începe la ora 15:00, iar locaţia aleasă este sala de expoziţii ,,Constantin Brâncuşi” din Palatul Parlamentului, Bucureşti.

Proiectul a apărut de la ideea că educaţia şi susţinerea creaţiei sunt elemente de bază în dezvoltarea socio-culturală a populaţiei, susţin organizatorii.

,,Scopul acestui proiect este promovarea artei plastice din zona Sibiului. Atât în catalog cât şi în expoziţie sunt prezenţi 44 de artişti sibieni şi un invitat de onoare din Belgrad cu lucrările lor de artă contemporană. Acest eveniment expoziţional reuneşte nume de prestigiu ale artelor plastice contemporane în domeniile pictură, grafică, sculptură, artă decorativă şi artă fotografică”, a declarat expertul restaurator Geanina Ionescu – membru al Uniunii Artistilor Plastici din Romania, Filiala Sibiu.

,,Artişti sibieni pe simezele sălii de expoziţii ,,Constantin Brâncuşi” va rămâne în capitala ţării până la sfârşitul lunii octombrie.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus