Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
11°C

„My home”, filmul săptămânii la Astra Film Cinema

„My home”, filmul săptămânii la Astra Film Cinema

Filmul „Casa mea” în regia lui Jiri Stejskal a fost cel mai bun documentar la competiția Europa Centrală și de Est la AFF 2015 și este o pledoarie pentru individualitate într-o societate globalizată, mizând pe profunzimea personajelor, un umor subtil și o imagine cinematografică impresionantă.

Natasha are grijă de 2 soți, 4 copii, 7 purcei și o turmă de capre, toți trăind la o fermă înconjurată de blocuri mamut într-o zonă rezidențială nouă a Kievului. Va reuși Natasha să își apere căminul? Cartierul de blocuri s-a dezvoltat pe terenul unui fost sătuc ai cărui locuitori au fost forțați să plece de către marii dezvoltatori la începutul anilor ’90. Natasha nu s-a lăsat dusă și e hotărâtă să nu cedeze în lupta cu autoritățile pentru proprietatea ei, nici măcar atunci când căminul pare că se năruie din interior. În 2013, casa lor este distrusă într-un incendiu inexplicabil, o parte din animale sunt ucise, dar cu toate acestea Natasha își găsește forța interioară pentru a merge mai departe: ”Vom reconstrui și vom continua lupta pentru drepturile noastre”.

În această săptămână proiecția va avea loc miercuri, 23 martie, de la ora 19:00 la Astra Film Cinema (Piața Mică 11). Prețul unui bilet este de 6 lei. Biletele se pun în vânzare cu 30 de minute înaintea începerii proiecției

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus