Marţi,
21.09.2021
Ploi Scurte
Acum
8°C

Strada Munteniei, prima stradă construită de Drumuri și Poduri în Sibiu. VIDEO

Strada Munteniei, prima stradă construită de Drumuri și Poduri în Sibiu. VIDEO

Anul acesta va fi dată în folosință prima stradă modernizată de SC Drumuri și Poduri SA, societate a Consiliului Județean Sibiu, în municipiul Sibiu. Este vorba de strada Munteniei, stradă de pământ a cărei modernizare a fost contractată la pachet cu Principatele Unite și Strungului.

În prezent, muncitorii Drumuri și Poduri SA mai au de realizat pe o porțiune de aproximativ 200 de metri (din lungimea totală de aproximativ 600 de metri) rețeaua alimentare cu apă și branșamentele aferente străzii paralelă cu bulevardul Victoriei. De mâine va începe montarea bordurilor dinspre strada Theodor Neculuță, unde a fost așternut și ultimul strat de balast și unde singura circulație permisă va fi cea a pietonilor (restricție care va fi impusă din zona casei situată la nr. 1 și până în dreptul Grădiniței nr. 26). ”Până în toamna acestui an terminăm”, dau asigurări muncitorii societății Consiliului Județean. Pe celelalte două străzi – Principatele Unite și Strungului – din contractul semnat pentru suma de 4,3 milioane de lei, lucrările în desfășurare sunt cele la rețelele de apă și canal. Termenul contractual pentru finalizarea lucrărilor este martie 2017.

Strada Munteniei va fi prima stradă reabilitată de societatea CJ Sibiu în municipiul reședință de județ. După intrarea în insolvență a SC Drumuri și Prestări Construcții SA (firma Consiliului Local Sibiu), anul trecut, firma Consiliului Județean a devenit mult mai activă inclusiv pe piața contractelor scoase la licitație de Primăria Sibiu.

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

un sibian

Acum 5 ani

povesti NEMURITOARE!!!
Raspunde

@@@

Acum 5 ani

Pentru atata strada, cateva sute de metri si ingusta, trebuia sa terminati treaba in maxim 2 luni ! Arata ca in poze de circa o luna jumatate, ce D-zeu tot fac acolo? Mangaie noroiul? Greu cu sincronizarea si eficienta in actualul stat roman !
Raspunde

Olingpia Gafosdea

Acum 5 ani

Uai "istetuli" dac' as aie o căpățâna ca a ta, as fuji pana as chierde-o !
Raspunde

M

Acum 5 ani

Celelalte asfaltări făcute de DPC sunt de toata jena.Sunt curios cum va fii aici.
Raspunde

mari

Acum 5 ani

Pai daca e sa comparam durata de viata a asfaltului pus de DPC in Sibiu si asfaltul pus de Drumuri si Poduri pe drumurile intrajudetene...Drumuri si Poduri SA castiga batalia clar ... Pacat ca primaria Mun. Sibiu nu doreste lucrari de calitate & durata in interiorul orasului, de dragul castigurilor adiacente ale unor grasani lacomi. Si pacat ca se urmareste falimentarea unei companii de stat care face inca treaba buna. Cum s-a procedat cu toate companiile de stat din tara asta.......da nu-i problema ca vin chinezii cu asfaltul si serviciile lor, noi romanii nu suntem in stare sa mai avem companii ale comunitatii noastre....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus