Joi,
09.02.2023
Ceata
Acum
-19°C

Filmare aeriană cu lucrările de refacere a autostrăzii demolate

Filmare aeriană cu lucrările de refacere a autostrăzii demolate

Două dintre cele șase șanțuri de drenare a apei în zona celor 200 de metri de autostradă demolată sunt finalizate, rezultă din materialul video realizat de Asociația Pro Infrastructura în cursul zilei de marți.

Aceste drenuri au adâncimi de șapte metri și sunt umplute cu piatră spartă. Lungimea lor este de 65 de metri, dimensiuni valabile pentru patru din cele șase drenuri.

prtscrn autostrada in lucru II

Pentru două drenuri, lungimea prevăzută în proiectul aprobat de CNADNR este de 285 de metri. ”Cele două transei cu lungimi mai mari, respectiv 285 m, sunt necesare atât pentru evacuarea apelor drenate către pârâul din aval, cât și pentru asanarea zonei mlăștinoase aflate în aval la cca. 200 m de autostradă”, se arată într-un comunicat al CNADNR, pe tema lucrărilor de refacere a porțiunii demolate. Termenul de finalizare a acestor lucrări este septembrie, iar pentru a putea fi respectat, muncitorii angajați de CNADNR lucrează inclusiv noaptea.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

Micul Muci

Acum 6 ani

Incerc sa fiu entuziasmat da' nu reusesc.Warum,mein Gott?
Raspunde

Marele Muc

Acum 6 ani

Pentru ca PSD. Dein Gott, kein e de vina. Ponta, nicht herr. :)
Raspunde

TOM

Acum 6 ani

Interesant, au venit technocratii si hopa... CNADNR-ul lucreaza in regie proprie. Sa speram sa fie gata anu asta. Altfel cred ca-l vedem pe iara mincinosul Puie Monta pe santier si ne spune: "Maine NU mergem la vot pe autostrada."
Raspunde

dt1961

Acum 6 ani

Degeaba tot denigram pe unul si pe altul din asa zisii politicieni care, de fapt sunt gunoaiele societatii si pe care, spre totala stupoare a oamenilor care mai poseda un miligram de inteligenta ,ii tot votam si revotam dintodeauna si pana la infinit. Cea ce se face acum pe acea bucatica de autostrada deteriorata se realiza in orice stat civilizat in maxim 48 de ore si fara inchiderea circulatiei pe ambele sensuri deoarece nu a existat nici o secunda probabilitatea sa se produca o mare catastrofa. Pur si simplu se excava, drena si reabilita un sens , cu circulatia deviata pe o banda de pe celalalt sens si invers. Ar fi putut lua exemplu la dreaqu de la nemti care spre exemplu au refacut si largit la trei benzi mare majoritate din A6 in ultimii ani fara sa inchida nici cinci minute vreun tronson oarecare, ca sa nu mai vorbim de traficul de masini din Germania comparativ cu Romanica. Dar....la noi politica si talhari si talhari si politicieni si la dreaqu cu ei.
Raspunde

sibyanul

Acum 6 ani

cam slaba desfasurarea de forte in timpul zilei...ce rost mai au sa lucreze noaptea daca ziua nu o folosesc la maxim?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus