Joi,
09.02.2023
Parțial Noros
Acum
-11°C

FITS 2016 se vede la TV

FITS 2016 se vede la TV

TVR reflectă și în acest an o parte din magia Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu printr-o serie de interviuri realizate pe parcursul celor 10 zile de eveniment. Emisiunile se vor difuza începând de săptămâna aceasta, sub titlul Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu - Vocile teatrului modern.

Interviurile realizate de George Banu arată culisele celui mai important festival de artele spectacolului din România și oferă o perspectivă provocatoare asupra lumii din jurul nostru printr-o suită de dialoguri cu o parte din invitaţii celei de-a XXIII-a ediții (10 - 19 iunie 2016) a FITS. Primele două portrete, care urmează să fie difuzate pe 2 și 9 septembrie, vor prezenta două personalități renumite în lumea teatrului, Thomas Ostermeier și Alexa Visarion. Interviurile vor fi transmise pe TVR 2 și TVR HD vinerea, de la ora 19:00, cu reluare, pe TVR HD, sâmbăta, la 20:30.

Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu reprezintă cel mai complex festival anual din România. Timp de zece zile, la jumătatea lunii iunie, 2.800 de artiști din toate colțurile lumii prezintă peste 470 de evenimente în 67 de spații de joc. Următoarea ediție a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu va avea loc în perioada 9 - 18 iunie 2017.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus