Sâmbătă,
20.04.2024
Partial Noros
Acum
3°C

Spectacolul „Vorbiți tăcere?” de la TNRS  s-a anulat

Spectacolul „Vorbiți tăcere?” de la TNRS  s-a anulat

Reprezentația spectacolului „Vorbiți tăcere?”, programată marți, 7 martie, de la ora 19:00, pe scena Teatrului Național „Radu Stanca” a fost anulată din cauza unor probleme de sănătate ale unuia dintre actorii din distribuție.

Cei care au achiziționat bilete de la Agenția Teatrală (Strada Nicolae Bălcescu, nr. 17) își pot recupera banii din același loc, după următorul program: marți - sâmbătă 11:00 - 18:00 și duminică 10:00 - 14:00. Persoanele care și-au achiziționat biletele online sunt rugate să trimită un e-mail pe adresa [email protected] pentru recuperarea banilor.

Următoarea reprezentație este programată pe 1 aprilie, de la ora 19:00, pe scena naționalului sibian, în cadrul Microstagiunii BRD Scena9.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

georgeta

Acum 7 ani

a demisionat felia popii sau ce?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus