Luni,
04.12.2023
Parțial Noros
Acum
-1°C

Temă muzicală la Hotelul de Gheață. Queen, Elvis Presley, Michael Jackson, Prince și Corina Chiriac

Temă muzicală la Hotelul de Gheață. Queen, Elvis Presley, Michael Jackson, Prince și Corina Chiriac

Pentru designul celui de-al treisprezecelea Hotel de Gheață de la Bâlea Lac organizatorii au demarat un concurs de proiecte la care sunt invitați arhitecți din toată țara. “Vor fi selectați cinci câștigători, iar ideile vor fi puse în practică de meșterii sculptori de la Hotelul de Gheață”, a declarat Arnold Klingeis, inițiatorul proiectului.

Proiectele au fost deja depuse de arhitecții înscriși în concurs, iar în următoarele două săptămâni se vor decide câștigătorii, astfel încât tinerii artiști să-și poată pune în practică fiecare concept ales de juriu, în perioada 15-20 decembrie.  Câștigătorii vor fi premiați și cu un weekend la Palatul Brukenthal din Avrig și cu 1.000 de lei.

Hotelul de Gheață va fi, în acest sezon, mesagerul muzicii și showbizului internațional, prin designul camerelor în care vor fi sculptate vedete ale muzicii românești și internaționale. Temele camerelor vor fi în acest an: Corina Chiriac, Holograf, Freddie Mercury și membrilor trupei Queen, Elvis Presley, Michael Jackson, Prince, ABBA, Madonna, Peter Maffay, BZN și The Rolling Stones.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Vargau

Acum 6 ani

Prince
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus